Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.90

BETFAIR SPORTSBOOK

Djokovic continua seria de invincibilitate anul acesta iar finala cu Raonic de la Cincinnanti cred ca il va pune in postura de campion absolut. Sarbul nu a pierdut niciodata cu Raonic, a cedat doar doua seturi in 10 meciuri si mentalitatea sa il va ajuta sa se impuna si acum.


cota2.ro

Peschke si Schuurs cred eu ca vor castiga finala cu Melichar si Xu. Dupa ce in primul tur au avut emotii, favoritele 3 in acest an aici se vor impune, ele castigand fara emotii ultimele 3 dispute.


Osaka intalneste o Azatenka parca reincarcata dupa pandemie, insa nu cred ca Vika poate tine ritmul pana la final. Merg pe mana asiaticei aici, chiar daca meciul se va decide in 3 seturi nu o vad pe bielorusa triumfand.


Kristiansand incepe noua stagiune la handbal din postura de campioana, avand cel mai tare lot si fiind favorita si anul acesta insa nu cred ca poate pune o diferenta mai mare de 8 goluri pe tabela in fata celor de la Sola. Gazdele de azi au acoperit cu brio handicapul acesta in ultimele 4 dispute directe de acasa împotriva campioanelor.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Djokovic vs Raonic
Pronostic:
1
Cota
1.38
Peschke/Schuurs vs Melichar/Xu
Pronostic:
1
Cota
1.75
Osaka vs Azarenka
Pronostic:
1
Cota
1.00
Sola F vs Kristiansand F
Pronostic:
H1 +9.5
Cota
1.65
Cota finala: 3.98
Profit: 29.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro