Ponturi Pariuri Fotbal Romania vs Irlanda de Nord

Superbet

Romania vs Irlanda de Nord


cota2.ro

Ponturi si pariuri din Liga Națiunilor, ora meciului: 21.45


Radoi este numit noul selectionar al Romaniei după prestatiile spectaculoase pe care le-a avut cu echipe de U21 a Romaniei, ajungand la performanta de a ajunge in semifinale Euro U21 contra nemților.

Antrenorul roman a precizat ca are emotii inaintea fiecarui meci, dar sunt emotii pozitive pe care ar vrea ca toti jucatorii sa le aiba in aceasta seara.

A fost foarte succint in prezentarea unei strategii pentru aceasta prima confruntare cu irlandezii, spunand doar ca doreste ca profilul echipei sa fie unul ofensiv si nu tactic.

S-ar putea sa ii vedem in aceasta seara in primul 11 pe Vlad Chiricheș, Dan Nistor, Alexandru Cicaldau sau Alexandru Crețu (28 de ani), jucator de la NK Maribor pe pozitia de fundaș.


Irlanda de Nord nu se va putea baza pe fundasul central de la Leicester, Jonny Evans, iar antrenorul  Baraclough a precizat ca e o mare pierdere pentru echipa.


Romania vine dupa un esec rusinos impotriva Spaniei, reusind sa primeasca mai multe goluri decat Insulele Feroe, iar in meciurile directe contra nord irlandezilor s-au marcat putine goluri, ultimele 4 fiind sub 2.5 goluri.


Asteptarile sunt mari pentru noua fata a nationalei, care a palit in fata romanilor dupa esecul dureros contra spaniolilor.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Romania vs Irlanda de Nord
Pronostic:
Pauza sau final 1
Cota
1.81
Cota finala: 1.81
Profit: 2.43
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro