Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.70

BETANO

Bordeaux - Lyon


cota2.ro

Un singur meci a jucat Lyon in actuala ediție de campionat, victoria cu 4-1 in fata lui Dijon. Echipa se prezintă bine, a făcut un sezon excelent în Champions League unde le-a eliminat pe City și Juventus și a ajuns pana în semifinale unde a făcut un meci bun cu Bayern.

O absenta importanta ar fi putut fi Aouar care a avut Coronavirusul, dar s-a recuperat și s-a întors miercuri la antrenamente, ceea ce înseamnă că poate juca astăzi măcar pe final. Și în absenta lui Aouar Lyon are fotbaliști de super clasa care pot compensa lejer.

Bordeaux a început bine sezonul, o victorie și un egal, fără gol primit. Meciul cu Lyon va fi unul foarte greu pentru ca nu i-a mai învins din ianuarie 2018 când Lyon era într-o perioada de reconstrucție.

Oaspeții pot învinge dacă și-au revenit după eliminarea din Champions League, dar voi alege Draw No Bet pentru mai multa siguranță.


Dinamo București - FC Botoșani


Cel mai important meci de astăzi se joaca pe Stadionul Dinamo, de la ora 21:00.

Sezonul trecut a fost dezastruos pentru gazde, cu greu au scăpat de retrogradare printr-o decizie a LPF și FRF. Echipa era în cadere liberă și singura soluție de salvare era schimbarea conducerii, ceea ce s-a și întâmplat.

De cealalta parte, Botoșani a jucat în play-off, s-a calificat în Europa League unde a avansat în turul II după victoria cu Ordabasy. Lucrurile merg foarte bine pentru botoșăneni, au 4 victorii la rand cu minim 2 goluri marcate. Atacantul Dugandzic a fost un transfer foarte bun, cred ca este printre cei mai buni 3 atacanți din Liga 1. De asemenea, Ofosu, Askovski sau Rogriguez sunt fotbaliști foarte importanți care aduc un mare aport ofensiv.

Babunski este un fotbalist macedonean care îmi place foarte mult. A terminat junioratul la Barcelona și a fost un transfer foarte bun pentru Botoșani. Odată ce se va integra, Botoșani va avea mari șanse sa joace în play-off din nou.

In alta ordine de idei, Dinamo este favorita în partida de astăzi datorita transferurilor foarte bune din actualul mandat al lui Contra. 8 jucători au venit la Dinamo, dintre care 3 sunt peste nivelul campionatului nostru.

Borja Valle a jucat mult timp la Deportivo, în La Liga, este un mijlocaș ofensiv de 28 ani pe care toată lumea așteaptă sa îl vadă. Este un mare plus pentru Dinamo, un fotbalist de la care se așteaptă multe.

Isma Lopez a evoluat la Bilbao și o buna perioada la Gijon. A fost campion european cu Spania la Nationala U17 și, în final, portarul Tomas Mejias care a evoluat la juniorii lui Real Madrid. A venit de la Middlesbrough unde a jucat doar doua meciuri sezonul trecut.

Fata lui Dinamo va fi schimbata, dar aștept sa vad măcar un meci în care își va prezenta noile achiziții. Pana atunci, 2+ la 1.38 este un pariu foarte bun.


Carreno-Busta - Zverev


Prima semifinală de la US Open se joaca astăzi, de la ora 23:00.

Spaniolul este surpriza acestui turneu, a trecut de Shapovalov in ultimul meci și a reușit sa îl enerveze pe Djokovic, prin jocul sau foarte bun, îndeajuns încât sa facă acel gest care i-a adus eliminarea din competitie.

Zverev a făcut câteva victime pana acum, Coric, Mannarino sau Anderson au fost învinși de neamt în 4 seturi.

Forma buna a lui Carreno-Busta e un motiv care ma face sa cred ca va câștiga cel puțin un set.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Bordeaux vs Lyon
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.35
Dinamo vs FC Botoșani
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.38
Carreno-Busta vs Zverev
Pronostic:
Carreno-Busta câștiga minim 1 set
Cota
1.45
Cota finala: 2.70
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro