Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.35

BETANO

Biletul zilei este format din doua evenimente, primul vine EFL Cup, intalnirea dintre Leicester si Arsenal, ambele cu maxim de puncte dupa primele doua etape din Premier League, Leicester a castigat cu 3-0 in deschidere cu WBA si victoria cu 4-2 pe teren propriu cu Burnley.

Arsenal au fost obligati sa munceasca din greu pentru victoria cu 2-1 in weekend in fata celor de West Ham, iar in prima etapa s-a impus cu 3-0 in meciul cu Fulham.

cota2.ro

Leicester a castigat ultimile trei meciuri de acasa impotriva lui Arsenal si cu siguranta sunt in forma potrivita pentru a obtine o victorie, insa ma astept la un meci ofensiv pentru ambele echipe iar pariul ales este de peste 2.5 goluri in meci.


A doua partida de pe bilet, este din Champions League in care Olympiacos spera la o noua victorie ca in prima etapa de campionat in care s-a impus cu 3-0 cu Asteras, in acel joc, Olympiacos a avut 55% posesie, 14 suturi spre poarta din care 11 pe spatiul portii, au marcat Kostas Fortounis si Giorgos Masouras dubla.

Omonia va intra in meci dupa ce a castigat cu 2-1 in meciul cu AEK Larnaca din campionat.

Pariul pentru acest evenimet este peste 1.5 goluri in meci, Olympioacos poate obtine victoria, insa ma astept la un posibil gol marcat si de Omonia.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Leicester vs Arsenal
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.77
Olympiacos vs Omonia
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.33
Cota finala: 2.35
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro