Ponturi Pariuri Fotbal Djurgarden vs CFR Cluj

BETANO

Djurgarden - CFR Cluj

EUROPA - Europa League - Calificare

cota2.ro


Dan Petrescu e destul de stresat inaintea meciului cu campioana Suediei, Djurgarden, precizand in continuare lipsa norocului cand vine vorba de tragerile la sorț.

Deși clubul suedez e cotat la jumatate din valoarea clubului CFR, adica la 12 milioane de euro, ”Bursucul” se teme de jucatorii din atacul lui Djurgarden, echipa care inca nu s-a atins de transferuri si nici nu a cedat vreun jucator. Asa ca antrenorul roman de teme de jucatori foarte experimentati, excelenti cunoscatori al fotbalului jucat pe teren sintetic, iar ca nume ii avem in prim plan pe mijlocasul norvegian, Fredrik Ulvestad, cu 6 goluri in 18 meciuri (sezon curent), pe suedezul din atac, Holmberg Kalle, cu 4 goluri in sezonul curent si Emir Kujovic cu 3 goluri in cele 19 partide jucate.


Ultimele informatii despre echipa suedeze arata ca ar avea ceva probleme cu accidentarile printre care si titularii din centrul defensivei: Erik Berg și Jesper Nyhol, iar la mijloc probabil vor lipsi Emmanuel Banda și Fredrik Ulvestad - incert.


Gazdele de azi au probleme de lot insa stiu sa gestioneze bine meciurile de pe terenurile sintetice, trec printr-o forma destul de slaba din punct de vedere al rezultatelor, iar antrenorul roman se teme de starea de sanatate a lui Deac si Chipciu.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Djurgarden vs CFR Cluj
Pronostic:
Sub 2.5 goluri
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 2.10
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro