Ponturi Pariuri Fotbal Tottenham vs Newcastle

BETANO

Tottenham - Newcastle

Premier League, Anglia

cota2.ro


Tottenham a avut o saptamana plina de realizari pe toate planurile: a castigat in campionat cu Southampton, inscriind de 5 ori in poarta acestora, s-a calificat mai departe in cupa EFL, prin neprezentarea lui Leyton din cauza problemelor interne, iar in Europa League au trecut cu 3-1 de Shkendija (Mkd), din Macedonia.

In ultimul meci, Mourinho a odihnit cativa jucatori importanti: Alli a inceput titular in locul lui Kane, Lloris a cedat locul in poarta lui Hart, iar astfel a procedat cu Lucas Moura si cu Dier. Pe Son nu a putut sa il excluda din acest meci, dupa prestatia excelenta in ultimul meci jucat in Premier League dupa ce a inscris de 4 ori. Bale, sosist de la Real Madrid nu va disponibil, fiind accidentat in continuare la genunchi.


Newcastle a reusit si ea calificarea in EFL dupa un 0-7 contra unei echipe de liga a 3-a de la Morecambe, insa pentru confruntarea din 27.09.2020 au ceva probleme de lot astfel: Martin Dubravka, Dwight Gayle, Paul Dummett, Fabian Schar si Matthew Longstaff sunt accidentati, iar incerti sunt Allan Saint-Maximin si Jamal Lewis.


In ultima confruntare pe propriul teren, Tottenham a cedat cele 3 puncte lui Newcastle, insa situatia de maine va fi putin diferita: Mourinho a castigat toate cele 8 dueluri contra lui Newcastle in pozitia de antrenor la diferite echipe.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Tottenham vs Newcastle
Pronostic:
1 solist
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro