Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.88

Superbet

pariul propus pentru pasul 3 din cadrul proiectului #pariude100


cota2.ro

Roma vs Juventus

Italia, Serie A


Roma a inceput cat se poate de prost, pierzand la 0 impotriva Veronei, iar astazi adversarul e cu totul de alt gabarit. Roma trece printr-o perioada de reformare, reusind sa cedeze de la inceputul lunii august si pana in prezent numai putin de 28 de jucatori (din intreg lotul de jucatori), din care cei mai importanți sunt: Under Cengiz - imprumut la Leicester, Florenzi Alessandro - transferat la PSG, Schick Patrik - transferat la Leverkusen, Kolarov Aleksandar - transferat la Inter Milano, Gonalons Maxime - transferat la Granada, Smalling Chris - revenit la Man. Utd.


Ca si transferuri reusite pentru AS Roma putem enumera sosirea lui Pedro de la Chelsea, Veretout Jordan de la Fiorentina si transferul definitiv a lui Mkhitaryan Henrikh.


Juventus nu a mizat pe transferuri in acest inceput de sezon, reusind sa il aduca sub forma de imprumut pe Morata, si sa concretizere tranferurile lui Arthur de la Barcelona si a tanarului Correia Felix, jucator al lui Man. CIty, dar care si-a petrecut sezonul trecut la Jong AZ (liga a 2-a Olanda). Ca si plecari importante, se vorbeste de transferul lui Dybala la Real Madrid pe o suma de 180 de mil. de euro.


Roma a cedat destui de multi jucatori pe care s-a bazat sezonul trecut, iar Juve poate profita de acest lucru.


Reims vs PSG

Franta, ligue 1


PSG revine cu o echipa foarte puternica impotriva unui adversar facil, care nu promite mai nimic dupa acest inceput dezastruos de sezon.


Reims are 3 infrangeri la rand si un egal in cele 4 etape de pana acum, in care a reusit sa stranga doar 1 punct.

Acestia au pierdut calificarea in faza urmatoare a Europa League in fata lui MOL, echipa din primul esalon al ligii Ungariei, meci care s-a incheiat 0-0 si a condus la prelungiri si in final la executarea loviturilor de la 11 metri.


Pentru formatia lui Tuchel, ar trebui sa ii vedem in primul 11 pe Mbappe, Neymar, Icardi, Di Maria si de ce nu pe noii veniti, Sergio Rico de la Barcelona si Florenzi sosit de la Roma.


Reims a avut doar 3 zile sa pregateasca meciul cu PSG, dupa participarea in EUROPA LEAGUE, avand ghionul sa joace și prelungiri.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Roma vs Juventus
Pronostic:
Dnb 2
Cota
1.00
Reims vs PSG
Pronostic:
2 solist
Cota
1.25
Cota finala: 1.25
Profit: 0.50
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro