Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.27

Fortuna

Meci foarte interesant , astazi de la ora 22:30 , Celta Vigo primeste vizita Barcelonei pe Estadio de Balaídos.

Gazdele au inceput bine acest sezon , fara esec , reusind doua remize pe terenul celor de la Eibar si Valladolid si o victorie foarte importante pe teren propriu contra Valenciei scor 2-1.

Celta Vigo si in sezonul precedent sub conducerea lui Oscar Garcia , a pus mari probleme echipelor de top inclusiv Barcelonei , reusind sa egaleze pe finalul partidei prin Iago Aspas , scazandu-le sansele drastic catalanilor la castiarea campionatului.Iago Aspas se afla intr-o forma excelenta in acest moment fiind in top marcatori cu 3 reusite.

cota2.ro

Barcelona in primul meci contra ,,Submarinului Galben'' , sub conducerea lui Ronald Koeman , jocul a aratat extraordinar in prima repriza , catalanii reusind sa marcheze de 4 ori in 30 de minute.

Ronald Koeman pare sa fie antrenorul perfect dupa scandalurile aparute in aceasta vara la club , acesta declarand ca planul lui este de a forma o noua echipa si un nou joc bazandu-se mai mult pe jucatorii tineri. Koeman l-a introdus din startul partidei pe pustiul de 17 ani , Ansu Fati , acesta reusind sa faca o dubla si sa obtina un penalty fiind notat de jurnalisti omul meciului.


Echipa probabila Celta Vigo :

Portar : Villar , Fundasi: Mallo, Aidoo, Murillo, Olaza , Mijlocasi: Suarez, Tapla ,Beltran , Nolito , Atacanti : Mor , Aspas


Echipa probabila Barcelona :

Portar : Neto , Fundasi : Roberto , Pique ,Lenglet , Alba , Mijlocasi:Busquets , de Jong , Coutinho , Atacanti : Fati , Messi , Griezman

Catalanii cu siguranta nu sunt la forma lor maxima , in a doua repriza din meciul precedent , jocul a fost cu mult mai echilibrat fata de prima repriza. Koeman este pe drumul bun , dar mai are de lucrat cel putin cateva etape , pentru a forma un joc excelent pe tot parcursul jocului. In schimb la Celta Vigo nu s-au facut schimbari majore , Oscar Garcia avand principalul obiectiv ca echipa lui sa evite emotiile de la retrogradare , anul trecut fiind la doar 1 pct distanta de primul loc retrogradabil.

Pariem la acest meci AMBELE MARCHEAZA 1.75 FORTUNA.



WTA - SIMPLU: French Open (Franţa), zgură - 1/32-finale

Astazi pariem meciul dintre Kristina Pliskova(WTA 69) si Garbine Muguruza(WTA 15) programat la ora 17:35 pe court Suzanne Lenglen.

Turneul de Rolland Garros din acest an este cu totul diferit fata de anii trecuti, temperaturiile scazute si intreruperile dese , afecteaza cu mult moralul jucatorilor.

Kristina Pliskova de ani buni se afla in top 60 , fara performante mari , ultimul titlu fiind castigat in 2016 in Uzbeskistan pe suprafata dura. 

In primul tur de la French Open a reusit sa treaca de slovaca ,Kuzmova(wta 90) , in minim de seturi 6-1 6-2 in

58 de minute. In acest an singura victorie importanta a fost contra Petrei Martic(wta 17) in 2 seturi la turneul din Praga.


Garbine Muguruza , fosta castigatoare a French Open-ului in 2016 , vine dupa un turneu foarte bun la Roma , reusind sa le elimine pe Stephens , Gauff , Konta si Azarenka , fiind apoi eliminata de Simona Halep in semifinale , scor 2-1 dupa 2 ore de joc.

Muguruza a inceput cu dificultate French Open-ul contra jucatoarei slovene , Zidansek(wta 82) , dupa un joc de 3 ore , aceasta reusind sa inchida partida in setul decisiv scor 8-6.

In aceasta dupa - amiaza , Kristina pleaca cu sansa a doua , cehoaica nu a reusit sa castige niciodata un turneu pe zgura sau sa treaca de primul tur la French Open . Muguruza va incerca sa nu mai comita erorile mari din jocul precedent , aceasta comitand 8 duble si un procentaj de 63% pe primul serviciu.

Pariem la acest meci Victorie Garbine Muguruza cota 1.30 Fortuna.




Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Celta Vigo vs Barcelona
Pronostic:
ambele marcheaza
Cota
1.75
Kristina Pliskova vs Garbine Muguruza
Pronostic:
victorie Garbine Muguruza
Cota
1.30
Cota finala: 2.27
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro