Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.74

Superbet

1.FCSB-Dinamo

Meciul zilei din punctul meu de vedere.Doua echipe care au facut mereu spectacol in meciurile directe.

cota2.ro

FCSB vine dupa o infrangere rusinoasa in fata Iasiului(5-2) iar Dinamo dupa o infrangere in fata echipei UTA(0-1).

Dinamo este o echipa in constructie si cred ca mai are mult de munca pana va reusi sa fie o favorita la titlu iar de cealalta parte FCSB a fost macinata de Covid in ultima perioada.Practic,meci de meci au avut o alta echipa pe teren ,majoritatea numai pusti.

In seara asta lucrurile vor sta cu totul altfel ,majoritatea s-au vindecat asa ca nu vom mai vedea o echipa experimentala pe teren.

Ma astept din nou la un meci frumos,stim foarte bine ca ori de cate ori echipele aveau probleme cand venea vorba de derby erau foarte motivate.

Pentru acest meci am doua ponturi.Un 1x pentru ca FCSB va juca cu prima echipa si zic eu ca este mult mai valoroasa fata de cainii rosii si un Over la goluri.Cred ca vom avea parte de cel putin 2 goluri in meci.

2.Sepsi-Arges

Doua echipe care nu au inceput foarte bine noul sezon.Sepsi dupa primele 5 meciuri disputate are doar 6 puncte si se afla pe locul 11 iar Arges doar 1 punct si se afla pe locul 15.Acum,diferenta dintre cele doua este una foarte mare daca ne uitam la forma prin care trec.

  • Sepsi: W D D D L
  • Arges: L L D L L

Din punctul meu de vedere FC Arges este cea mai slaba echipa din campionat si cu siguranta nu va reusi sa faca mare lucru astazi la Sfantu Gheorghe.Este pentru prima oara cand se intalnesc asa ca statistici nu avem din acest punct de vedere.

Cred ca vom avea un meci slab in reusite si voi miza pe goluri dar si pe o dubla.Este greu sa castigi pe terenul celor de la Sepsi care stau foarte bine in defensiva.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Dinamo
Pronostic:
1x
Cota
1.44
Sepsi vs Arges
Pronostic:
1x & 0-4g/meci
Cota
1.21
Cota finala: 1.74
Profit: 5.18
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro