Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.04

Superbet

1.Atalanta-Cagliari

Din sezonul 2017 până în prezent, oaspetii au câștigat 4 din cele 6 confruntări cu Atalanta în Serie A. În această perioadă, nicio altă echipă din Italia nu a reușit mai multe victorii în fața elevilor lui Gian Piero Gasperini. 

cota2.ro

Astazi,incepand cu ora 13:30, Atalanta joacă din nou împotriva lui Cagliari, pe teren propriu, și încearcă să pună capăt tradiției nefavorabile din ultimele stagiuni. 

Gazdele au 6 puncte și 8 goluri marcate în actuala ediție de campionat, după 4-2 cu Torino și 4-1 cu Lazio, și vor juca primul meci acasă în noul sezon.

Oaspetii au început sezonul cu ambiții mari, dar n-au decât un punct în primele două etape. Remiza de pe terenul lui Sassuolo (1-1) a fost urmată de eșecul cu Lazio, scor 0-2, acasă.

Pont: Tinand cont de forma prin care trec cele doua si avand in vedere ca Atalanta joaca acasa unde joaca foarte bine,solitul este indiscutabil.

2.Aston Villa-Liverpool

Dupa primele 3 etape,Liverpool are maximum de puncte iar Aston Villa 6 puncte.Inaintea acestui meci ,Liverpool se afla pe pozitia 3 iar Aston Villa pe pozitia 7 dar cu un meci in minus.

In primele 2 meciuri disputate in campionat ,Aston Villa a marcat 4 goluri si nu a primit niciunul.

Din punct de vedere al formei ambele sunt in aceeasi situatie,au cate o infrangere si cate 4 victorii in ultimele 5 disputate.

De retinut este faptul ca meciurile directe au produs mereu foarte multe goluri.In ultimele 5 s-au inscris 21 de goluri.

Pont: Nu cred ca vom avea un numar egal de goluri in cele doua reprize si de aceea am ales acest pronostic la Superbet.

3.Milan-Spezia

Gazdele sunt neînvinse de 14 meciuri în campionat și au 22 de partide consecutive cu cel puțin un gol marcat. Mai mult decât atât,Milan nu a cunoscut înfrângerea în precedentele 14 confruntări cu formații nou-promovate. 

Debutantă absolută în Serie A, Spezia a obținut deja o victorie. Învinsă la Cesena de Sassuolo (1-4), nou-promovata s-a repliat rapid și, la mijlocul săptămânii, s-a impus în restanța cu Udinese, scor 2-0, în prima deplasare din istoria clubului în elita fotbalului italian. 

O singură dată s-au mai întâlnit cele două echipe. Milan a câștigat cu 3-1 în 2014, în optimile de finală ale Cupei Italiei .

Pont: Din punctul meu de vedere este un meci simplu pentru gazde si nu cred ca se vor incurca cu o echipa mult mai slaba.voi merge 1 solist.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atalanta vs Cagliari
Pronostic:
1
Cota
1.25
Aston Villa vs Liverpool
Pronostic:
I><II
Cota
1.23
Milan vs Spezia
Pronostic:
1
Cota
1.33
Cota finala: 2.04
Profit: 8.32
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro