Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.04

BETANO

1.Bosnia-Irlanda de Nord

Bosnia abordeaza increzatoare semifinala barajului de calificare la Euro.Fără o bună parte dintre jucătorii importanti, în frunte cu Dzeko și Pjanic, bosniacii au avut un start interesant în noua ediție a Ligii Națiunilor, punctat prin remiza 1-1 de pe terenul Italiei si eșec în al doilea meci, 1-2 acasă cu Polonia.

cota2.ro

Situația se va schimba radical în disputa din aceasta seară cu Irlanda de Nord, pe care Bosnia o va aborda cu toate vedetele. Singurele absențe ale gazdelor sunt Haris Duljevic, jucător depistat pozitiv la Covid și Koljic, atacantul Universității Craiova, accidentat grav în meciul din weekend cu Poli Iași. Vor fi în schimb pe teren Dzeko, Pjanic, Kolasniac sau Krunic, oamenii cu ajutorul cărora Bosnia speră să facă pasul către finala barajului.

Sunt șanse importante că bosniacii să-și atingă obiectivul. Britanicii n-au strălucit deloc în urmă cu o lună, în primele jocuri din Liga Națiunilor, chiar dacă și-au trecut în palmares punctul norocos de la București. A urmat dezastrul de pe teren propriu cu Norvegia, confruntare pierdută cu scorul de 1-5.

Pont: As merge direct solist pe gazde dar pentru o mai mare siguranta voi incerca doar un DNB.

2.Islanda-Romania

În semifinala play-off-ului pentru EURO 2020, România va înfrunta Islanda in seara asta la Reykjavik, de la ora 21:45. În cazul unui succes în Islanda, naţionala României va disputa pe 12 noiembrie, în deplasare, finala play-off-ului EURO, cu Bulgaria sau Ungaria.

Mirel Rădoi i-a pierdut în ultimul moment pe Ionuț Nedelcearu și Vlad Chiricheș, iar pe jucătorii de la FCSB nu a vrut să se bazeze din cauza temerilor legate de corona virus.Astfel au sărit din schemă jucători precum Florinel Coman sau Dennis Man.

Chiar si asa cred ca Romania va face un meci foarte bun si se va califica mai departe.

Si pentru ca in cele doua intalniri pana acum ,Romania s-a impus de fiecare data la scor (ce-i drept cu multi ani in urma) voi merge pe o varianta la goluri.Mai exact cred ca Romania va inscrie cel putin o data in meci.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Bosnia vs Irlanda de Nord
Pronostic:
Dnb1
Cota
1.00
Islanda vs Romania
Pronostic:
Romania P0.5g/meci
Cota
1.46
Cota finala: 1.46
Profit: 4.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro