Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.86

BETANO

1.Insulele Feroe-Andorra

Insulele Feroe este clar mai buna, demonstrand asta si in meciurile directe, trei la numar, in care nu a pierdut niciodata, remizand o data, castigand de doua ori, de fiecare data fara gol primit.

cota2.ro

  • Insulele Feroe: D L W W L
  • Andorra: D L L D L

Inaintea acestei confruntari,Insulele Feroe au 7 puncte si se afla pe prima pozitie iar Andorra doar 2 puncte si se afla pe ultima pozitie.

In primele 3 meciuri cei de la Andorra nu au reusit sa inscrie vreun gol dar ce-i drept nici nu prea au incasat,golaverajul fiind de 0-1.

Ma astept la un meci foarte slab ,de ambele parti,dar pentru ca joaca acasa si este cat de cat mai buna fata de echipa adversa voi merge un solist pe gazde.

2.Lituania U21-Cehia U21

De la ora 18.30 avem un alt meci simplu din punctul meu de vedere.Cehia conduce grupa cu 15 puncte iar Lituania se afla pe pozitia a cincea cu 7 puncte.

Zic simplu,pentru ca este o mare diferenta intrece cele doua din multe puncte de vedere.

  • Lituania U21: W L L D L
  • Cehia U21: L D W W W

S-au mai intalnit pana acum de 3 ori unde Cehia s-a impus de fiecare data.In toate cele 3 intalniri Cehia nu a primit niciun gol.

Fiind doar la 1-2 puncte de locurile 2,3 si 4 ,Cehia este obligata sa castige partida si de aceea o sa merg si acest meci solist.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Insulele Feroe vs Andorra
Pronostic:
1
Cota
1.43
Lituania U21 vs Cehia U21
Pronostic:
2
Cota
1.30
Cota finala: 1.86
Profit: 5.16
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro