Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.69

Superbet

1.Romania-Austria

Romania vine dupa doua meciuri slabe care au adus in fata suporterilor numai dezamagiri dupa rezultatele bune din Septembrie.Spre deosebire de Romania,Austria vine dupa doua victorii si are alt tonus in meciul din seara asta.

cota2.ro

In clasament situatia este in felul urmator:

  • Austria locul 1 cu 6 puncte
  • Romania locul 3 cu 4 puncte

Victoria din septembrie, 3-2 în Austria, este singura reușita a României în ultimele șapte meciuri. Marile probleme din jocul ”tricolorilor” persistă: în total, România a primit nouă goluri în cele patru partide jucate până acum sub comanda lui Mirel Rădoi.

Nici ultimele partide de acasă nu au fost grozave: avem trei jocuri la rând în România fără victorie. Mai mult, în ultimele șase partide desfășurate pe teren propriu, ”tricolorii” au primit gol de fiecare dată, mai puțin din partea Maltei!

Pont:O sa merg pe echipa mai in forma ,pe Austria o dubla.

2.Polonia-Bosnia Hertegovina

Astazi incepand cu ora 21:45, in etapa a patra din UEFA Nations League, Polonia întâlnește pe Bosnia și Herțegovina la Wroclaw. Meciul este unul foarte important, întrucât orice punct poate conta în grupa A1, una foarte echilibrată, din care mai fac parte Italia și Olanda. 

Polonia are patru puncte după primele trei meciuri disputate în Liga Națiunilor, în acest sezon.

Bosnia și Herțegovina nu are nici macar o victorie în acest an , dar se poate lăuda că nu a pierdut cu Italia și Olanda.

In cele patru intalniri directe ,Polonia nu a pierdut niciodata iar in ultimele 5 meciuri jucate acasa are doua remize si trei victorii.

Pont: Polonia are sansa in seara asta de a urca pe prima pozitie si prin urmare o sa merg o varianta pe ea.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Romania vs Austria
Pronostic:
x2
Cota
1.25
Polonia vs Bosnia Hertegovina
Pronostic:
Dnb1
Cota
1.35
Cota finala: 1.69
Profit: 5.52
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro