Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.00

BETANO

1.Dinamo Kiev-Juventus

De când a preluat-o pe Dinamo Kiev, Mircea Lucescu n-a pierdut niciun meci. Are opt victorii și două egaluri, a câștigat Supercupa Ucrainei în fața lui Șahtar și e lider în campionat, la egalitate cu Vorskla Poltava și cu două puncte peste fosta sa echipă. Prin succesele cu AZ Alkmaar (2-0 în singură manșă) și Gent (dublă victorie: 2-1 în Belgia și 3-0 acasă), românul a readus-o pe Dinamo Kiev în grupele Ligii Campionilor, după o pauză de trei sezoane. 

cota2.ro

Dinamo vine după un succes relativ facil în weekend, 2-0 la Lviv, contra lui Rukh, datorită golurilor lui De Pena și Rodrigues, doi dintre cei mai buni jucători din acest start de sezon. 

Juventus va trebui să se descurce fără Cristiano Ronaldo, care încă nu a fost declarat apt de joc, după ce a fost depistat pozitiv la coronavirus. 

Important de stiut este faptul ca ,Dinamo Kiev n-a primit gol în jumătate din meciurile disputate în acest sezon.

Pont: Cred ca Juventus va avea un meci foarte greu si prin urmare aleg sa merg doar o dubla.

2.Chelsea-Sevilla

Cele două formații vin după rezultate negative în ultima etapă de campionat.Chiar daca au o experienta foarte mare in cupele europene ,cele doua nu s-au mai intalnit pana acum.

Chelsea încă își caută cadența în acest sezon, după ce a făcut schimbări importante în ceea ce privește lotul de jucători. În primele meciuri ale sezonului, formația de pe Stamford Bridge a avut momente în care a arătat foarte bine, dar și momente în care a fost destul de naivă.

Sevilla este o echipă care a impresionat în ultimii ani atunci când a jucat în Europa League, obținând trofeul de nu mai puțin de șase ori. În schimb, în Liga Campionilor nu a reușit mai mult de o calificare în sferturile de finală.

Jules Kounde este principala absență a oaspeților. Fundașul a fost testat pozitiv cu Covid-19 după revenirea de la naționala Franței U21.

Pont: Ma gandesc ca vom avea un meci foarte echilibrat si o dubla pe gazde zic eu ca este pronosticul corect.

3.Lazio-Dortmund

Ultima prezență a celor de la Lazio în grupele UEFA Champions League datează din sezonul 2007-2008. Totuși, experiența nu a fost una plăcută pentru italieni. Într-o grupă cu Real Madrid, Olympiacos și Werder Bremen, Lazio termina pe ultimul loc, cu doar 5 puncte.Acum, are mai multe motive de optimism. În afara Borussiei Dortmund, în grupă mai sunt Zenit St. Petersburg și Club Brugge. În teorie, Lazio ar trebui să se claseze pe unul dintre primele două locuri. 

În Serie A, Lazio ocupă abia locul 14, cu o victorie, două eșecuri și o remiză. În weekend au fost învinși cu 3-0 pe terenul Sampdoriei. 

Italienii au probleme de lot înaintea duelului cu Borussia. Nu mai puțin de nouă jucători sunt indisponibili în lotul lui Simone Inzaghi. Printre ei, Lulic, Luiz Felipe, Proto, Marusic, Bastos și Ștefan Radu. 

Cu 3 victorii și o înfrângere, Dortmund ocupă poziția a treia în Bundesliga, la egalitate cu Bayern și la un singur punct în spatele liderului RB Leipzig. 

În sezonul trecut, Borussia a terminat grupa pe locul 2, în spatele Barcelonei, dar peste Inter și Slavia Praga. Nemții s-au oprit însă în optimile UEFA Champions League, unde au fost eliminați de PSG.

Și cei de la Dortmund au probleme în privința echipei pe care o vor trimite pe teren. Akanji a fost testat pozitiv cu coronavirus, iar Thorgan Hazard, Schmelzer, Zagadou, Schulz și Raschl sunt accidentați. 

S-au mai intalnit pana acum de 3 ori unde doua au fost castigate de Dortmund si unul de Lazio.

Pont: Vom avea un meci foarte interesant,cu multe faze importante si de aceea voi miza pe cornere.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dinamo Kiev vs Juventus
Pronostic:
x2
Cota
1.20
Chelsea vs Sevilla
Pronostic:
1x
Cota
1.25
Lazio vs Dortmund
Pronostic:
P 7.5 cornere/meci
Cota
1.33
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro