Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.83

UNIBET

ITALIA: Serie A - Runda 5

In runda a-5-a , Atalanta primeste vizita echipei lui Ranieri , Sampdoria , astazi de la ora 16:00 pe Gewiss Stadium.

Atalanta vine dupa un joc extrem de bun in Liga Campionilor , reusind sa castige pe terenul lui Midtjylland cu scorul de 4-0., victoria fiind rezervata in proportii mari in primele 42 de minute la scorul de 3-0.

cota2.ro

In campionat elevii lui Gasperini ocupa locul 3 cu 9 puncte dupa 4 etape , singurul esec fiind pe terenul lui Napoli scor 4-1 , Gasperini alegand varianta sa-si odihneasca jucatorii importanti pentru meciul din Liga Campionilor , acesta schimbandu-i dupa 45 de minute.


Sampdoria vine dupa 2 victorii consecutive , victorie pe terenul Fiorentinei scor 1-2 , iar in ultima etapa o victorie cu un joc controlat cap-coada contra lui Lazio scor 3-0. Elevii lui Ranieri ocupa locul 9 cu 6 puncte dupa 4 etape.


Meciul din aceasta dupa-amiaza promite un spectacol de calitate , toate etapele jucate in campionat de cele 2 echipe s-au terminat cu cel putin 3 goluri marcate. Atalanta au media de goluri in prima repriza de 4 iar Sampdoria media de goluri in prima repriza este de 2.

La acest meci am gasit o cota foarte buna de 1.95 la peste 1.5 goluri in prima repriza.


SPANIA: LaLiga - Runda 7

Derby in LaLiga astazi de la ora 17:00 , Barcelona intalneste pe Real Madrid pe Camp Nou.

Jocul Barcelonei inca nu este la capacitate maxima , Koeman mai are mult de lucru la echipa , chiar daca au reusit o victorie la scor contra lui Ferencvaros scor 5-1 , problemele din defensiva au aparut chiar din primele minute ale partidei , ungurii reusind sa deschida primii scorul , dar reusita fiind anulata pe motiv de offside de cativa cm.


Barcelona in ultimelele doua etape au obtinut doar 1 pct cu Sevilla scor 1-1 si o infrangere surprinzatoare in ultima etapa pe terenul lui Getafe scor 1-0 , jocul Barcelonei fiind unul extrem de slab ,acestia ocupand locul 10 cu 7 pct dupa 4 etape.

Real Madrid vine dupa un esec pe teren propriu in Liga Campionilor contra lui Shakhtar Donets scor 2-3 , dupa ce ucrainieni au produs marea surpriza la pauza , acestia conducand cu scorul de 3-0. Madrilenii au incercat sa revina repede in meci in partea a-2-a a meciului cu 2 goluri rapide , chiar reusijd sa marcheze si golul egalizator in minutul 94 dar acesta a fost anulat la VAR.

Ambele echipe au aratat probleme mari in defensiva in ultimele partide si sunt de parere ca vom vedea cel putin 1 gol la fiecare poarta.

Pariem ambele marcheaza cota 1.45


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Atalanta vs Sampdoria
Pronostic:
peste 1.5 goluri
Cota
1.95
Barcelona vs Real Madrid
Pronostic:
ambele marcheaza
Cota
1.45
Cota finala: 2.83
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro