Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Mönchengladbach vs Real Madrid

Superbet

Borussia Mönchengladbach vs Real Madrid

UCL, 27.10.2020

cota2.ro

ora meciului: 22.00


Inainte sa discutam despre acest meci sa vorbim putin ce a reusit sa faca Realul in ultimele 2 saptamani.

Messi nu a mai marcat de 6 dueluri contra galacticilor in timp ce Shakhtar a reusit sa marcheze in 10 minute 3 goluri in poarta echipei lui Zidane. După o infrangere in campionat contra nou-promovatei Cadiz, care nu a castigat niciodata in fata Realului si dupa o infrangere contra ucrainilor din UCL, Real a decapitat pe CAMP NOU, Barcelona, reusind o victorie cu 3 goluri marcate. Ce să mai intelegi de la Zidane?


Veste buna pentru Real Madrid

Eden Hazard a revenit în lotul lui Real Madrid, după o lungă absenţă cauzată de o accidentare la piciorul drept si s-ar putea sa il vedem in aceasta seara pe teren.

In schimb, problema lui Zidane a fost rezolvata cu privire la alegerea mijlocasilor centrali si mai mult ca sigur forma lui Modric il va trimite din primul minut in teren, in compania lui Valverde. Toni K. nu se regaseste momentan, inca croatul da dovada de inspiratie la mijlocul terenului.


Gladbach cu mijlocasi in defensiva


Mainz, LANTERNA ROSIE A BUNDESLIGII, doar cu infrangeri in prima liga din Germania, a reusit sa conduca la pauza si sa marcheze 2 goluri din totalul de patru, in poarta celor de la Gladbach, echipa care nu se va putea baza pe 2 piese grele din aparare. Este vorba de centralii Lazaro si Zakaria, iar alti 2 fundasi sunt indispobili: Andreas Poulsen, Mamadou Doucouré.


Gladbach are momentan probleme in defensiva, nu a reusit sa pastreze avantajul contra Interului lui Conte, iar Real vine super-motivata dupa victoria contra Barcelonei si stie de problemele din defensiva a nemților. Posibil sa vedem goluri din partea galacticilor.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Borussia Mönchengladbach vs Real Madrid
Pronostic:
Real Madrid castiga oricare dintre reprize
Cota
1.52
Cota finala: 1.52
Profit: 1.04
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro