Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.24

UNIBET

EUROPA: Liga Campionilor - Grupe - Runda 2

De la ora 19:55 , Shakhtar si Inter Milano dau startul rundei a-2-a din grupele Ligii Campionilor pe NSC Olimpiyskiy Stadium.

cota2.ro

Gazdele in prima runda au reusit o mare surpriza in grupa B , o victorie impresionanta in fata Madrilenilor scor final 2-3 , dupa ce ucrainienii in prima repriza aveau un avantaj de 3 goluri.

In repriza a-2-a partida a fost una mult mai echilibrata , Shakhtar retragandu-se in defensiva din cauza presingului gazdelor , dar chiar si in aceste conditii , elevii lui Castro au ratat cateva ocazii 1 la 1 cu Courtois , avand posibilitatea de a se distanta la o diferenta mai mare.

Inter Milano in prima runda a reusit sa scoata un egal pe teren propriu contra Borusiei M'glabdach scor 2-2  , golul egalizator fiind marcat de Lukaku in minutul 90. Jocul italienilor a suferit in partea a-2-a a jocului , multe faulturi si pase gresite facute in defensiva contra unor adversari medii.

Gazdele au moralul destul de ridicat dupa succesul din prima runda , iar faptul ca vor fi spectatori in tribuna , moralul cu siguranta va creste costisitor.Italienii se gandesc la cele 3 pct in aceasta seara fiindca etapa viitoare o va infrunda pe echipa lui Zidane, iar o remiza in acea partita cu siguranta va fi multumitoare pentru Antonio Conte.

Inter Milano va risca pentru a reusi sa marcheze repede , dar la cum a aratat Shakhtar pe contra-atac in meciul precedent , sunt sanse foarte mici ca italieni sa scape fara gol primit.

Pariem la acest meci ambele marcheaza cota 1.60


EUROPA: Liga Campionilor - Grupe - Runda 2

Marseille - Manchester City de la ora 22:00 pe Vélodrome.

Manchester City se afla intr-o grupa extrem de accesibila fiind favoriti la ocuparea primului loc. Guardiola are probleme mari la echipa , jocul aratat in ultimele partide este unul destul de modest , in campionat au reusit sa castige doar 8 puncte dupa 5 etape . Guardiola ca sa imbunatateasca jocul echipei va avea posibilitatea s-o faca in aceasta grupa , adversarii fiind cu mult sub calibrul englezilor , si sunt de parere ca vom vedea un City care sa inchida rapid aceasta grupa concentrandu-se apoi pe campionat.

Gazdele din aceasta seara au pierdut in prima runda contra grecilor de la Olympiakos cu scorul 1-0 , francezi n-au reusit deloc sa-l puna in dificultate pe Jose Sa , meciul fiind unul destul de inchis la ambele echipe. Sansele s-o vedem pe City in dificultate in aceasta partida sunt etrem de mici , diferenta de valoare a lotului si al tehnicilor de pe banca este in clar in favoarea oaspetilor

Pariem Manchester City castiga cota 1.40

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Shakhtar vs Inter Milano
Pronostic:
ambele marcheaza
Cota
1.60
Marseille vs Manchester City
Pronostic:
Manchester City castiga
Cota
1.40
Cota finala: 2.24
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro