Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Young Boys Berna

BETANO

CFR - Young Boys Berna

GRUPELE EUROPA LEAGUE, 29.10.2020

cota2.ro

ora meciului: 29.10.2020

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj



Echipe probabile:


CFR Cluj: Bălgrădean - Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Chipciu, Hoban, Djokovic - C. Deac, Debeljuh, Păun. 

Antrenor: Dan Petrescu


Young Boys Berna: Von Ballmoos - Bürgy, Lustenberger, Zesiger - Hefti, Rieder, Sierro, Maceiras - Fassnacht, Nsame, Ngamaleu. 

Antrenor: Gerardo Seoane


Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, începe să analizeze adversarul din punct de vedere ofensiv. Ca deobicei, acesta si-a descoperit marele pericol pe care il va bloca cu 2-3 fundasi. Este vorba de atacantul Nsame, cameronezul in varsta de 27 de ani si care valoarează 7 milioane de euro, fiind si cel mai scump jucator al campioanei Elvetiei.

Berna a rezistat doar o repriza in avantaj contra Romei dupa ce a reusit sa marcheze inca din prima repriza contra italienilor, iar bineinteles golul a fost marcat de sperietoarea lui Petrescu, Nsame.


Lotul celor de la Young Boys e cotat undeva la 60 milioane de euro, aproape triplu fata de cel al clujenilor, iar calitatile individuale vor crea mari probleme in defensiva lui Petrescu si posibil sa avem parte de cartonase galbene sau chiar de cel putin o lovitura de la 11 metri, cota de 2.70 la superbet pt un posibil penalty.


Dan Petrescu de plange de problemele pe care le intampina in momentul de fata prinvind accidentarile jucatorilor:

Antrenorul CFR-ului s-a plans inaintea meciului de lotul subtire pe care il are la dispozitie la Cluj:


"Avem probleme, toata lumea are, la fiecare test ne gandim ce va fi. Avem probleme de lot. Nu avem jucatori trecuti pe lista. Bordeianu a plecat, ne-a lasat fara sansa de a-l inlocui. Cestor s-a accidentat, nu am putut sa-l inlocuim. Am ramas cu 3 fundasi centrali. Toata lumea are asteptari din partea noastra, dar eu cred ca va fi mult mai greu. As avea nevoie macar de inca un fundas central, sa pot sa-l folosesc macar in campionat. Pe Aurelio si pe Soares nu pot sa-i folosesc la mijloc in Europa, doar in campionat, nu e o situatie buna pentru noi"


Petrescu nu prea se plange inaintea meciurilor din Europa, dar cand o face o face cu un motiv bine definit. Vorbeste de problemele de lot si de faptul de Berna are 30 de jucatori trecuti pe lista.


Berna are ceva accidentari, insa nu prea importante si sunt sanse mari sa ii incurce pe clujeni in aceasta seara.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Young Boys Berna
Pronostic:
Young Boys Berna marcheaza pana in minutul 70
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 1.30
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro