Ponturi Pariuri Fotbal Gent vs Hoffenheim

BETANO

Gent - Hoffenheim

Grupele Europa League, 29.10.2020

cota2.ro

ora meciului: 19.55


Hoffenheim a reusit egalul in deplasare la Werder Bremen dupa ce mai multi jucatori importanti au fost confirmati cu noul virus si s-au izolat de restul echipei. Este vorba de Andrej Kramaric, Pavel Kaderábek și Kasim Adams, iar alaturi de cei trei vor fi indisponibili titularul din aparare Konstantinos Stafylidis, Håvard Nordtveit, Ermin Bicakcic, iar incert este fundasul in varsta de 31 de ani, Benjamin Hübner.


Gent a inceput dezastruos noul sezon cu doar 9 puncte acumulate in cele 10 etape disputate cu 4 infrangeri in ultimele 5 jocuri, iar meciul cu Hoffenheim va fi un meci destul de dificil, in ciuda absentelor pe care nemtii le au.

In ciuda formei slabe si a rezultatelor slabe, Gent marcheaza, lucru pe care l-a facut in ultimele 10 meciuri jucate acasa in toate competitiile. Asa ca acestia au marcat impotriva lui Dinamo Kiev si Rapid Viena in calificarea pentru grupele UCL.


Hoffenheim e si ea o buna incasatoare in meciurile de acasa. Putem vorbi in continuare de prestatiile excelente in victoriile cu Dortmund si Bayern Munich, insa nemtii au incasat goluri in 6 din ultimele 7 deplasari, in toate competiile.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gent vs Hoffenheim
Pronostic:
Gent marcheaza inainte de minutul 80
Cota
1.45
Cota finala: 1.45
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro