Ponturi Pariuri Fotbal Independiente Medellin vs Atletico Bucaramanga

BETANO

Independiente Medellin vs Atletico Bucaramanga

Colombia

cota2.ro

Primera A, Apertura, etapa a 19-a

10.11.2020


ora meciului: 23.00


Ambele echipe se afla in jumatatea inferioara al clasamentului din prima liga din Columbia, sezon condus de Deportes Tolima, cu 37 de puncte acumulate si cu doar o infrangere la activ.


Medellin, gazda de astazi a clacat in ultimul meci impotriva ocupantei locului secund, Santa Fe, care a castigat fara drept de apel si cu scor de neprezentare. Marea problema a lor este forma proasta din deplasari, reusind sa piarda de 5 ori consecutiv si sa inscrie doar de 4 ori in cele 9 etape disputate, acumuland doar 2 puncte din totalul de 17. Vorbind de jocurile de acasa, Medellin e putin mai chibzuita, reusind sa piarda in ultimele 5 deplasari doar o data, in fata lui Dep. Calim echipa aflata in forma si clasata pe locul 3 in actualul clasament. SI mai curios este faptul ca din totalul de 20 de goluri marcate, 16 au fost in meciurile de acasa, iar in procente ar fi undeva la 80%. Un procentaj foarte rar intalnit, iar asta poate spuna ca Medellin e o echipa foarte greu de batut pe teren propriu.


Atletico Bucaramanga are si ea handicapul moral al meciurilor din deplasare si se apropie de media de 2 a golurilor primite la meciurile de pe teren advers, iar Medellin poate profita de asta.

In ultimele meciuri ale lui Bucaramanga acestia au pierdut cu adversari mult mai slabi si aflate pe o pozitie mai slaba in actualul clasament, iar culmea acestia nu au marcat cu astfel de adversari.


Se poate miza pe o victoria a gazdelor care au prima sansa la victorie.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Independiente Medellin vs Atletico Bucaramanga
Pronostic:
Medellin marcheaza primul gol pana in minutul 60
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro