Ponturi Pariuri Fotbal Port Vale vs Liverpool u21

BETANO

Port Vale vs Liverpool u21

PAPA JOHN S TROPHY, FAZA GRUPELOR

cota2.ro

10.11.2020


Juniorii lui Liverpool trec printr-o perioada foarte grea in care nu se regasesc ca forma si rezultate bune si intalnesc o echipe din league two, care are 4 victorii in ultimele 5 meciuri in aceeasi liga si care se afla momentan pe primul loc in grupa din care mai fac parte Tranmere si Wigan.


In liga de juniori - Premier LEague U21, Liverpool se afla la jumatatea clasamentului, avand 10 infrangeri din totalul de 22 de meciuri jucate, iar ca victorii acestia au reusit sa se impuna doar in fata lanternei rosii a clasamentului, Norwich si in fata lui Leicester U21, ambele avand cele mai slabe aparari din campionat, ajungand la o medie de 2 goluri primite/ meci.


Inaintea victoriilor cu cele mai slabe echipe din liga de juniori, Liverpool u21 a cedat cu 5-0 in fata lui Southampton, echipa cu 7 infrangeri la rand si care a primit in 4 din aceste meciuri cel putin 3 goluri de la adversari.


Port Vale are in fata un adversar extrem de slab si daca vor continua sa ia in serios aceasta competitie, asa cum au facut pana acum, victoria va fi pentru ei in aceasta seara doar o formalitate.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Port Vale vs Liverpool u21
Pronostic:
1
Cota
1.63
Cota finala: 1.63
Profit: 0.63
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro