Ponturi Pariuri Fotbal GUANGZHOU EVERGRANDE vs JIANGSU SUNING

BETANO

Guangzhou Evergrande vs Jiangsu Suning

Chinese super League, 12.11.2020, ora meciului: 13.35

cota2.ro

Finala (prima mansa 0-0)


Superliga chineză urmează să asiste la un final exaltant, care nu si-a gasit inca campiona. Prima manșă s-a încheiat cu scor alb (0-0) și ambele echipe vor pune cărțile pe fată in aceasta intalnire ca sa obțină titlul.

Jiangsu Suning este una dintre cele mai eficiente echipe de contraatac din Superliga Chinei și este probabil va folosi aceeasi strategie de a respinge atacurile constante ale lui Guangzhou Evergrande. Jiangsu Suning a făcut o treabă excelentă în prima manșă in ceea ce priveste compartimentul defensiv, acolo unde gazdele de azi au trimis doar un singur sut pe poarta si 7 inafara porții, iar Jiangsu Suning neexcelând mai deloc la acest capitol, avand o posesie a mingii foarte slaba, de doar 38%, 1 singur sut pe poarta și 0 suturi inafara portii, aratând ca o victima inca din primele minute ale meciului.


Guangzhou Evergrande are una dintre cele mai bune echipe din China în acest moment și are prima sansa in acest meci. Gao Zhunyi este accidentat și nu va putea juca, iar Zheng Zhi a început să se resimta în ultima săptămână, fiind incert.


Pentru Jiangsu Suning, Li Ang rămâne suspendat pentru acest joc. Abduhamit Abdugheni revine in lot dupa ce a fost suspendat pentru primul meci si va fi disponibil pentru intalnirea de azi.


Primul 11 (probabil): Guangzhou Evergrande vs Jiangsu Suning


Guangzhou Evergrande (4-1-4-1): Liu Dianzuo; Zhang Linpeng, Jiang Guangtai, Ji-Soo Park, Wu Shaocong; He Chao; Fernandinho, Zhang Xiuwei, Paulinho, Ai Kesen; Talisca


Jiangsu Suning (3-5-2): Gu Chao; Yang Boyu, Miranda, Zhang Cheng; Abduhamit Abdugheni, Gao Tianyi, Wu Xi, Mubarak Wakaso, Luo Jing; Eder, Alex Teixeira


H2H: GUANGZHOU EVERGRANDE - JIANGSU SUNING

08.11.20 SL Jiangsu Suning Guangzhou Evergrande 0 : 0

24.09.20 SL Jiangsu Suning Guangzhou Evergrande 2 : 1

20.08.20 SL Guangzhou Evergrande Jiangsu Suning 2 : 1

13.09.19 SL Jiangsu Suning Guangzhou Evergrande 3 : 1

12.05.19 SL Guangzhou Evergrande Jiangsu Suning 2 : 2

22.09.18 SL Jiangsu Suning Guangzhou Evergrande 2 : 1


Desi intalnirile directe au produs goluri de ambele parti si destul de mult spectacol, miza este totusi foarte mare si ambele echipe vor fi foarte precaute, asa ca ne putem sa vedem ca cele două sa trateze intr-o maniera circumspectă si aceasta manșă. Totusi, speram ca actiunile ofensive ale lui Guangzhou sa se concretizeze intr-un fel, mai ales ca in teren avem jucatori foarte experimentati precum Paulinho, AI Kesen, Talisca si Fernandinho, iar de partea cealalta Alex Teixeira, Eder, Wakaso, Abduhamit A. Nu excludem ca jocul sa ia o altfel de intorsatură cu un gol marcat in prima parte a meciului.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
GUANGZHOU EVERGRANDE vs JIANGSU SUNING
Pronostic:
Peste 0.5 goluri in prima repriza
Cota
1.47
Cota finala: 1.47
Profit: 0.47
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro