Ponturi Pariuri Fotbal Serbia vs Scotia

BETANO

Serbia vs Scotia

Calificare - Euro 2021

cota2.ro


In Scotia s-a vorbit saptamani de aceasta intalnire contra sarbilor ce va avea loc in capitala gazdei, Belgrad, pe stadionul Rajko Mitić. Desi scotienii comenteaza de prestatia extrem de slaba a sarbilor din Uefa Nations League in care au terminat ultimii in grupa cu 0 puncte, intr-o grupa destul de facila, si castigata de Rusia, acestia se tem de lotul talentat si format din jucatori care joaca in echipe de top in Europa. Acestia au prezentat totodată si lista jucatorilor echipei adverse care nu se vor prezenta la acest meci. Este vorba de jucatorul lui Sassuolo Filip Djuricic and a lui Werder Bremn, Milos Veljkovi.


Acum sa vorbim si de scotieni. Acestia au castigat detasat grupa in Uefa Nations League, acumuland 10, castigand 3 meciuri din totalul de 4. Sunt neinvinsi in ultimele 8 meciuri internationale, fiind un motiv in plus pentru echipa lui Steve Clarke sa joace sansa calificarii. Trec printr-o perioada buna si nu credem ca Serbia este in stare la momentul actual sa castige la scor acest meci.


Jucatorii selectionari de antrenorul scotian trec printr-o perioada excelenta si ei la echipele de club si probabil sa avem parte in primul 11 de David Marshall (portarul titular al lui Derby County), Scott McTominay (Man Utd), Liam Cooper  (fundasul lui Leeds Utd cotat la 7 mil. lire sterline), Andy Robertson (Liverpool), Stephen O'Donnell (Motherwell), Ryan Jack (Rangers), Calum McGregor (Celtic), si perla lui Aston Villa de 16 mil. euro John McGinn si lista poate continua cu astfel de jucatori de calitate.


Serbia este cotata ca favorita pentru acest meci, avand o cota de 1.30 pentru o eventuală calificare. Este cunoscut faptul ca sârbii se remontează pentru meciurile cu miza, dar forma prin care trec oaspetii, cresc sperantele fanilor scotieni la o posibilă calificare, chiar si in 120 de minute.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Serbia vs Scotia
Pronostic:
Scotia marcheaza in primele 80 de minute
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: 1.02
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro