Ponturi Pariuri Fotbal Romania U21 vs Danemarca U21

BETANO

Romania U21 - Danemarca U21

Euro U21, grupele de calificare

cota2.ro

17.11.2020, ora meciului: 20.30


Danezii sunt calificati in faza urmatoare a competitiei Euro U21, fiind situati pe primul loc in grupa 8, cu 26 de puncte, urmata de Romania cu 19 puncte. Romanii au sansa de a se califica printr-o victorie in aceasta seara in fata Danemarcei, echipa care nu a cunoscut infrangerea in aceasta grupa.

Echipa de tineret, pregatită de Adi Mutu, are șansa revansării in aceasta seara, care a pierdut in Danemerca din cauza unui penalti ratat de Coman in ultimul minut de prelungiri.

Mica nationala are un lot schimbat fata de ultimele intalniri ale acestora, iar jucatori ca Man, Mihaila si Coman nu vor fi disponibili pentru acest meci. Alte nume sonore si reprezentative pentru nationala de U21 sunt Baluta, Dragomir, Adi Petre, Oaidă, Dragoș Petre.


România U21 - Danemarca U21, echipe probabile:

ROMÂNIA U21: A. Vlad - Haruț, Pașcanu, R. Grigore, Boboc - Moruțan, M. Marin, Olaru - Mățan, Costache, I. Hagi

REZERVE: Aioani, Vlădoiu, Opruț, Itu, Casap, Petrila, Simion, Cîmpanu, Carnat


DANEMARCA: Christensen - Japhet, V. Nelsson, Bech, Klitten - Madsen, K. Andersen, Nartey - N. Laursen, Jakobsen, V. Jensen

REZERVE: Hermansen, Dyhr, Winther, Frederiksen, Overgaard, Holse, Isaksen, Lindstrom, Daramy


Danemarca este putin relaxata pentru aceasta confruntare fiind deja calificata, si cred ca o parte din jucatori importanti vor fi menajati sau se vor menaja in caz ca vor fi introdusi pe teren.


Romania a pierdut sansa calificarii de pe locul 1 din cauza celor doua infrangeri in fata ucrainienilor si danezilor, iar mesajul echipei mari de incurajare poate fi destul de motivant sa inceapa meciul intr-o maniera agresiva.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Romania U21 vs Danemarca U21
Pronostic:
gol inainte de minutul 30
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro