Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Mönchengladbach II vs Rot Weiss Essen

BETANO

Borussia Mönchengladbach II vs Rot Weiss Essen

Germania, Regionalliga Vest - etapa a 10-a

cota2.ro

18.11.2020, ora meciului: 19.30


Rot Weiss Essen are un traseu liniar in acest inceput de sezon cu multe victorii, care au trimis-o pe pozitia secunda in liga amatorilor din Germania si se bat la promovare cu echipa a doua a lui Dortmund. Essen are 8 victorii si 4 etape in cele 12 etape de pana acum si doar 6 goluri primite, fiind doar la un punct distanta de locul 1 cu 28 de puncte.

Borussia are un parcurs destul de bun, dar cu multe oscilatii cu privire la forma actuala. Daca analizam putin rezultatele si mai ales infrangerile, gazdele cedeaza cele 3 puncte destul de greu, niciuna nefiind la o diferenta mai mare de un gol si in care au inscris. Aceasta a fost neinvinsa in primele 6 etape dupa care au inceput sa inceapa piarda puncte in deplasare si sa incaseze majoritatea golurilor.


Daca analizam putin cotele la victorie, oaspetii de azi au de indeplinit doar o formalitate contra unei echipe care oscileaza ca forma, dar care a reusit sa o bata in ultimul meci direct, ba chiar sa marcheze de 3 ori in poarta lui Rot Weiss. Gazdele au 3 victorii consecutive in meciurile de acasa si nu cred ca Essen va reusi sa pastreze poarta intacta in acest joc care a fost amanat de 2 ori pana acum.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Borussia Mönchengladbach II vs Rot Weiss Essen
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.67
Cota finala: 1.67
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro