Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Roma

Fortuna

CFR CLUJ VS AS ROMA

GRUPELE EUROPA LEAGUE

cota2.ro

26.11.2020, ORA:22.00

 

CFR a inceput exceptional in Europa League, avand rivali foarte dificili, de care Petrescu a vorbit numai de bine si ca sunt mai puternici ca echipa lui, dar isi vor juca sansele in fata acestora. Si a reusit si a punctat si cu prima victorie in meciul contra bulgarilor de la Sofia, echipa de care Roma nu a reusit sa marcheze in poarta acestora.


Cu Young Boys au avut mari sanse de a obtine o victorie, insa golul campioanei Elvetiei venit pe finalul meciului a adus doar un punct in tabara ceferistă. Cu Roma, echipa lui Petrescu nu a avut nicio sansa, clacand inca din prima repriza atunci cand au dat de adversari cu adevarat puternici si de jucatori cu nume mari precum, Mkhitaryan, Mayoral, Fazio, Spinazzola, Cristante etc.


Cluj are doar o singura victorie in ultimele 5 meciuri in toate competitiile, iar in ultimul meci din campionat a pierdut acasa in fata arădenilor de la UTA. Acum au in fata acelasi adversar care a trecut in Italia cu 5 goluri diferenta, insa italienii au cativa jucatori indisponibili pentru acest joc, unii dintre ei fiind titulari in meciul tur. E vorba de Smalling, Fazio, Kumbulla, Mancini, Ibanez, iar alti jucatori precum Santon, Zaniolo, Pastore si Boer sunt indisponibili de o perioada mai lunga de timp. Antrenorul italienilor, Fonseca, a declarat că are probleme de lot: ''Ne lipsesc mulţi jucători, dar nu trebuie să fie o scuză. Avem o echipă pregătită să înfrunte o formaţie puternică. Nu vreau scuze''.


Petrescu va incerca sa obtina macar un punct, daca tot a facut radiografia italienilor si cunoaste ce probleme de efectiv au. Oricum si CFR are cativa jucatori indisponibili si nu se poate baza pe atac in aceasta seara. Deac, Vinicius, Hoban, Omrani, Cestor vor fi indisponibili.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
CFR Cluj vs Roma
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.45
Cota finala: 1.45
Profit: 1.35
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro