Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.45

BETANO

Foarte multe meciuri astăzi în Europa League.Din toate evenimentele am ales sa joc doar trei pentru ca mi se par mai safe și cred eu ca putem inverzi fără emoții biletul.

  1. Sofia-Young Boys
  2. Leverkusen-H Beer Sheva
  3. Nice-Slavia Praga

Sofia-Young Boys,un meci foarte important pentru echipa oaspete.Este pe locul 2 în clasament cu 4 puncte la 3 puncte diferenta de prima poziție și la egalitate cu locul 3 cu CFR.Prin urmare este obligata sa înscrie.Si cum în prima întâlnire s-au înscris 3 goluri voi merge în seara aceasta pe o varianta la goluri.

cota2.ro

Leverkusen întâlnește ultima clasata și este obligata sa câștige cele 3 puncte mai ales ca joaca și pe teren propriu.In prima mansa s-a impus cu 4-2 asa ca trebuie sa ne asteptam și în seara asta la multe goluri.

Slavia are un meci greu în deplasare la Nice.Cred ca vom avea un meci destul de echilibrat și tind sa cred ca la finalul celor 90 de minute vom avea parte de o remiza.Pentru ambele echipe meciul este foarte important, ambele au nevoie de cele 3 punctesi asta cred eu ca va face meciul destul de închis.Si meciul din tur a fost foarte echilibrat, un 3-2 ptr Spania,după o partida destul de echilibrată. Prin urmare voi încerca o dubla pe oaspeți.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sofia vs Young Boys
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.28
Leverkusen vs H Beer Sheva
Pronostic:
P2.5g/meci
Cota
1.30
Nice vs Slava Praga
Pronostic:
X2
Cota
1.47
Cota finala: 2.45
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro