Ponturi Pariuri Fotbal Brighton vs Liverpool

BETANO

Brighton vs Liverpool

Anglia Premier League

cota2.ro

data meciului: 28.11.2020

ora meciului: 14.30



Liverpool a pierdut categoric in deplasare la Atalanta in grupele UCL, dupa ce in tur echipa lui Klopp a trecut lejer de italieni cu un 5-0 devastator. Insa problemele au aparut si in compartimentul cormoranilor care i-a avut indisponibili pe Henderson si pe Salah, egipteanul iesind din izolare si pregatit pentru acest meci, insa lista indisponibilor este in continuare lunga. Vor fi indisponibili 3 fundasi, Van Dijk, A. Arnold, Gomez, la care se adauga Oxlade C., Shaqiri, iar incerti sunt Alcanta T si Keita N.


Liverpool are nevoie de victorie azi, avand in fata un adversar facil de care a trecut mai tot timpul in ultimele intalniri. Liverpool are un meci dificil acasa in grupele UCL, impotriva lui Ajax, care s-a impus impotriva danezilor de la Midtjylland si s-a apropiat la 2 puncte de Liverpool, liderul grupei.



Pentru gazde lucrurile stau putin diferit, au trecut de Aston Villa in ultima etapa din Premier League, iar singurul indisponibil important este fundasul de numai 20 de ani, Tariq Lamptey. Burnley nu a castigat niciun meci acasa pana acum si a pierdut in fata lui Man. Utd si Chelsea, insa doar londonezii au trecut la o diferenta mai mare de 1 gol.


Liverpool nu are voie sa faca pasi gresiti, iar Albion poate fi un adversar dificil, care ii poate pune probleme lui Liverpool.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Brighton vs Liverpool
Pronostic:
Brighton +1.5 handicap asiatic
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 0.50
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro