Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Tottenham

Fortuna

Chelsea vs Tottenham

PREMIER LEAGUE, Anglia

cota2.ro

29.11.2020


Azi se întâlnesc în etapa a 10 din Premier League 2 echipe super în forma, ambele cu 5 victorii consecutive în ultimele 5 meciuri din toate competițiile, în care Tottenham s a remarcat prin victoria la 0 în fata cetățenilor. Chelsea se afla pe locul 3 momentan, la 3 puncte de Liverpool, ocupanta primei poziții, iar Tottenham se afla doar la un punct în spate, după ce cormoranii au reușit doar egalul la Brighton.

In ultimul meci direct, Tottenham a trecut la penaltiuri de Chelsea in optimile cupei EFL, iar Murinho și a pregătit tacticos cu o săptămâna înainte acest meci.

Avandu i încerti din punct de vedere fizic pe Lloris, Bergwijn și Lo Celso, antrenorul portughez nu i a folosit în meciul din Europa League, acolo unde au spulberat o pe Ludogorets. Joe Rondon, nou venit în echipa lui Murinho s ar putea sa înceapă titular în locul accidentat ului Alderweireld.

Jose M. A facut schimbări majore în meciul din Europa în ciuda prestației perfecte pe care a făcut-o, având ca rezerve jucători pe care se va baza în acest meci ca îl vor ajuta la obținerea a cel puțin 1 punct.

In ultimele 6 meciuri directe nu au fost marcate mai mult de 3.5 goluri, iar astăzi duelul mi se pare unul foarte echilibrat.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Chelsea vs Tottenham
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.45
Cota finala: 1.45
Profit: 1.80
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro