Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.69

Superbet

Barcelona vs Osasuna

Spania, LaLiga Santander

cota2.ro

29.11.2020


O imagine zdrobitoare atunci când privim clasamentul și o vedem pe pe Barcelona pe locul 14, cu 11 puncte după 8 etape scurse, iar cu un loc mai joc de catalani se afla Osasuna, rivala de azi. Ansu Fati , Umtiti, Sergio Roberto și Pique nu vor juca azi pentru gazde, însă revin în primul 11 Messi, Frankie de Jong și Busquest, fundașul Dest fiind incert din nou.

Echipa lui Koeman a reușit un rezultat mai mult ca perfect cu Dinamo Kiev în grupele ligii, după ce echipa lui Lucescu a ieșit cu un rezultat de egalitate la pauza, însă presiunea echipei spaniole a dat roade pe finalul meciului.

Antrenorul olandez are nevoie de puncte, adică de victorii, iar presiunea e mare. Osasuna este un adversar facil și cred ca punctele vor întra în buzunarelor catalanilor.


Real Sociedad vs Villarreal

Spania, LaLiga Santander


Astazi, avem în primul plan, un duel între locul 1 și locul 3, între 2 echipe care au un parcurs foarte bun, deși au întâlnit adversari grei precum, Real Madrid, echipa care nu a furat decât un singur punct de la submarini.

In cele 10 etape, Sociedad a primit doar 4 goluri de la adversari și doar 2 goluri încasată în jocurile de acasă, iar acest meci se anunță unul extrem de greu pentru oaspeti.

Villarreal e o echipa mai mult de teren propriu, care încearcă sa si cadtigr meciurile de acasă și sa mizeze pe o tactica circumspecta în deplasări. Astfel ca în ultimele 2 deplasari la Cadiz și Atl. MADRID meciurile s au incheiat cu scoruri albe, iar pentru acest meci presupun ca se va proceda la fel.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Barcelona vs Osasuna
Pronostic:
1
Cota
1.25
Real Sociedad vs Villarreal
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.35
Cota finala: 1.69
Profit: 2.07
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro