Ponturi Pariuri Fotbal West Ham vs Aston Villa

BETANO

West Ham vs Aston Villa

Anglia, Premier League

cota2.ro

30.11.2020


Michail Antonio, atacantul vedetă al celor de la West Ham revine inaintea acestei intalniri extrem de importanta pentru ambele echipe. Acesta a jucat doar 6 etape si a marcat 3 goluri, iar acum revenirea dupa accidentare a fost facuta publica pe retelele de socializare, iar fanii lui West H au fost foarte incantati.


Aston Villa e in forma maxima si vin dupa 5 victorii consecutive in meciurile din deplasare, acolo unde au intalnit si invins echipe importante precum Arsenal (0-3) și Leicester (0-1) si, cel mai important, au cedat doar un singur gol in toate cele 5 intalniri. Partea rea pentru Villa au fost meciurile de acasa acolo au incasat goluri si au pierdut pe banda rulanta puncte foarte importanta, care au pozitionat-o pe locul 9.


West Ham e in antiteza cu echipa adversa. West s-a impus in 4 din ultimele 5 jocuri de pe teren propriu, avand si o remiza cu cetatenii de la Manchester City si a primit doar doua goluri, unul dintre ele venind in urma victoriei cu 5-1 in fata celor de la HULL City.


Aston Villa are o aparare excelenta in meciurile din deplasare, reusind performanta de a nu incasa niciun gol de la rivale in cele 3 etape, insa acestia se confrunta cu ceva probleme de lot. Pentru oaspeti vor lipsi jucatori precum mijlocasul venit de la Chelsea, Ross Barkley și belgianul din defensiva, Bjorn Engels, iar incerți sunt Davis K., Guillbert și Kortney Hause.

Doua roci tare care se vor lovi intr-un teren fără spectatori, insa, care au atentionati de social-media de Michail Antonio că i-a fost dor de ei. Ambele echipe parcurg in moment bun si cred ca David Moyes, antrenorul lui West Ham va incerca sa joace foarte ofensiv impotriva unei echipe care are doar victorii pe terenul adversarilor.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
West Ham vs Aston Villa
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 1.50
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro