Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Leeds

BETANO

Chelsea vs Leeds

Anglia, Premier League, ora 22.00

cota2.ro

05.12.2020


Chelsea vine cu o echipă completă pentru confruntarea din Premier League de sâmbătă seară cu Leeds pe Stamford Bridge, dar s-ar putea ca Frank Lampard sa odihnească o parte din titulari după victoria din deplasare de miercuri cu 4-0 în Liga Campionilor la Sevilla. Ultima confruntare in Premier League a fost impotriva lui Tottenham, intalnire incheiată cu scor alb, dar in care ocaziile londonezilor au fost mult mai clare, marcand prin Werner, un gol impresionant, dar anulat din cauza unui ofsaid.


Atacantul Franței, Olivier Giroud, s-a remarcat pozitiv după ce a marcat toate cele patru goluri în Spania, iar astazi sunt toate motivele sa il vedem in primul 11 si sa o reprezinte o piesa importanta pentru atacul lui Chelsea.


Leed vine după victoria in fata lui Everton, desi au niste probleme de lot putin mai vechi. Pentru oaspeti, mijlocașii Pablo Hernandez și Jamie Shackleton (accidentare coapsă) sunt in continuare incerti si putin probabil sa ii vedem in teren.

Bielsa a confirmat că fundașul Diego Llorente și-a revenit după o accidentare inghinală, dar va participa la echipa de Under-23 înainte de a fi luat în considerare pentru echipă.


Chelsea este pe val, iar Leeds doreste sa obtina un rezultat bun, insa Chelsea a cedat o singura data in ultimele 10 jocuri din toate competiile pe Stamford Bridge. Londonezii au 2 goluri primite in ultimele 5 meciuri si se anunta un duel dificil pentru oaspeti.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Chelsea vs Leeds
Pronostic:
1 & sub 4.5 goluri
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: 3.06
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro