Ponturi Pariuri Fotbal UTA vs Craiova

BETANO

1.UTA-Craiova

Ultimul meci din runda a 13-a a Ligii 1 este unul extrem de atractiv, intalnim două trupe, una aflata in fruntea clasamentului si una la mijloc înaintea prezentei etape. UTA este revelația acestui campionat, fiind pe locul 7 cu 17 puncte, un bilanț excelent pentru o nou promovată. Dincolo, Universitatea Craiova este la două lungimi de lidera FCSB, cu 28 de puncte, și vrea să-și confirme rezultatele bune din ultima perioadă.

cota2.ro

În etapa anterioară, UTA a suferit abia a treia înfrângere stagională. Arădenii antrenați de Laszlo Balint au pierdut cu 0-3 la lidera FCSB, dar în condițiile în care, cu un jucător eliminat în minutul 58 la arădeni, bucureștenii au deschis scorul abia în minutul 76.

In seara asta ,gazdele se vor prezenta cu ceva probleme de efectiv,mijlocașul Roșu și atacanții Hora și Morar sunt suspendați.

Universitatea are două victorii și un egal de la revenirea lui Corneliu Papură. Acesta din urmă a redebutat cu un 0-0 la Botoșani, apoi au trecut de fiecare dată în Bănie, de Progresul Spartac (5-0, în Cupa României) și Gaz Metan Mediaș (3-1, în Liga 1).

Alb-albaștrii se descurcă perfect în deplasare. În campionatul actual, Universitatea a scos 16 din 18 puncte posibile în duelurile externe. Ultimul eșec intern pentru craioveni datează din 8 martie, pe când cedau cu 1-4 la FCSB!

Pont: Va fi un meci foarte greu pentru Craiova dar cu siguranta va da totul sa castige partida pentru a o depasi pe FCSB in clasament.Prin urmare o sa merg solist acest eveniment.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
UTA vs Craiova
Pronostic:
2
Cota
1.66
Cota finala: 1.66
Profit: 6.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro