Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

Superbet

1.Dinamo Bucuresti-CFR Cluj

Deși sunt șase locuri diferență între cele două cluburi, in seara asta de la ora 20.30, se anunță un meci incendiar.Si asta in primul rand ca intalnim 2 echipe in forma.CFR vine dupa o victorie in fata FCSB-lui iar Dinamo dupa 4 victorii consecutive.

cota2.ro

  • Dinamo: W W W W D
  • CFR Cluj: W L W D L

Dinamo, în ciuda problemelor financiare, a ajuns pe locul 10 cu 15 puncte, la numai două lungimi de zona ”play-off”! CFR nu acuză eliminarea din Europa, descurcându-se excelent în campionat iar acum este pe locul 3 cu 27 de puncte.Clujenii sunt la patru puncte de lidera Craiova, dar cum oltenii joacă în etapa a 14-a contra celor de la FCSB, o victorie la București le-ar conveni de minune în menținerea în cursa pentru locul 1.

Clujenii nu au mai pierdut în deplasare în Liga 1 din 8 decembrie 2019, 1-2 la FC Botoșani. În actualul campionat, CFR a cucerit 16 din cele 18 puncte posibile din duelurile externe.

Anul trecut, s-a marcat doar un gol în cele două confruntări din sezonul regulat: 1-0 pentru CFR, în Grupa, apoi a fost 0-0.

Prin urmare,ma astept la un meci foarte interesant,cu multe faze importante dar cum rezultatul este unul imprevizibil voi merge doar un Dnb pe oaspeti.

2.Sheffield United-Manchester United

Sheffield United și Manchester United se înfruntă in seara asta de la ora 22:00, în ultimul meci al etapei a 13-a în Premier League. „Diavolii roșii” vor încerca să profite de perioada foarte slabă a echipei gazdă și să emită tot mai multe pretenții pentru o clasare in primele 5 locuri.

Sheffield United este „lanterna roșie” în Premier League, după ce a suferit 11 înfrângeri în primele 12 etape, singurul punct fiind obținut pe teren propriu, la mijlocul lunii octombrie, cu Fulham (scor 1-1).

Manchester United a început săptămâna la 5 puncte de locul 1, având și un meci mai puțin disputat. Trupa lui Ole Gunnar Solskjaer a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, dar și-a îmbunătățit situația în campionat. A obținut 13 puncte din ultimele 15 posibile, având practic cel mai bun punctaj în această perioadă.

După patru victorii consecutive, Manchester United a terminat la egalitate în weekend-ul trecut, pe „Old Trafford”, 0-0 cu Manchester City.

Pe langa faptul ca sunt intr-o forma mai buna si statisticile din meciurile directe sunt de partea oaspetilor asa ca solistul pe ei este indiscutabil.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo Bucuresti vs CFR Cluj
Pronostic:
Dnb2
Cota
1.35
Sheffield United vs Manchester United
Pronostic:
2
Cota
1.45
Cota finala: 1.96
Profit: 9.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro