Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.01

BETANO

1.Osijek-Sibenik

In Croatia,incepand cu ora 16.00,in etapa cu numarul 16 ,avem o infruntare intre ocupanta locului 2 Osijek si ocupanta locului 7 Sibenik.

cota2.ro

Gazdele ,dupa 15 etape au 30 de puncte la egalitate cu locul 1 cu Din. Zagreb iar oaspetii 13 puncte dar cu doua meciuri in minus.

Asa ca meciul este foarte important pentru ambele echipe dar pentru ca joaca acasa,pentru ca este intr-o forma mai buna voi merge 1 solist acest eveniment.De retinut ca ultimele doua meciuri directe,jucate si in deplasare de Osijek au fost ambele castigate.

2.Nice-Lyon

Al doilea meci pe care il voi foarte simplu este din Franta,din Ligue 1,unde Lyon joaca in deplasare la Nice,o echipa mult mai slaba ,cel putin din punct de vedere al formei.

In ultimele 5 meciuri disputate,Nice nu a reusit decat o victorie,un 0-2 pe teren la Nimes pe cand Lyon 4 victorii si o remiza.

In ultimele 5 meciurile directe jucate in deplasare,Lyon s-a impus de 3 ori si de 2 ori a remizat.

Pentru acest aveniment am ales un Dnb2.De aceea am zis ca il voi juca foarte simplu.

3.Sporting-Farense

In ultimul meci de pe bilet am ales sa joc un solist pe gazde din mai multe motive.In primul rand trebuie sa tinem cont de forma prin care trec.In ultimele 5 meciuri disputate,Sporting nu a piedut vreun meci pe cand Farense 2 meciuri,reusind doar 2 victorii fata de 4 bifate de gazde.

In al doilea rand daca ne uitam pe statisticile din meciurile directe observam ca oaspetii nu au reusit sa scoata vreun punct,cel putin in ultimele 5.Si nu in ultimul rand la valoarea celor doua echipe.

Cu o victorie in seara asta ,Sporting se poate distanta la 5 puncte de locul 2 de Benfica asa ca solistul,zic eu ca este pronosticul corect.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Osijek vs Sibenik
Pronostic:
1
Cota
1.27
Nice vs Lyon
Pronostic:
Dnb2
Cota
1.22
Sporting vs Farense
Pronostic:
1
Cota
1.30
Cota finala: 2.01
Profit: 6.06
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro