Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.05

Superbet

1.Leipzig-Koln

In Germania,in Bundesliga,Leipzig intalneste pe teren propriu pe Koln care vine dupa o infrangere cu 4-0 in fata echipei Leverkusen.Spre deosebire de echipa adversa,Leipzig vine dupa 3 victorii consecutive iar in ultimele 5 meciuri nu au decat o remiza in rest numai victorii.

cota2.ro

In ultimul meci direct,Leipzig in deplasare s-a impus cu 4-2 iar in ultimele 5 disputate a pierdut doar unul in 2018.

Chiar daca au cateva probleme de efectiv,voi merge solist pe gazde pentru ca pe teren propriu sunt foarte puternici,asta s-a vazut si in ultimele 9 disputate unde nu au pierdut vreun punct.

2.Chindia Targoviste-Arges

Inaintea acestei partide,Chindia se afla pe un loc nesperat in clasament dupa 14 etape.Cu 19 puncte se afla pe pozitia a sasea fata de adversara ei care se afla pe ultima pozitie cu doar 10 puncte.

Vine dupa o victorie castigata la zero in deplasare la Voluntari si cu un moral destul de ridicat spera sa castige si astazi cele 3 puncte puse in joc.

Arges este intr-o forma foarte slaba,nu a reusit mare lucru in ultimele meciuri disputate asa ca ,jucand si in deplasare nu cred ca spera la mai mult de o remiza.

Voi juca totusi doar o dubla acest eveniment.

3.At.Madrid-Elche

Ultimul meci pe care il voi juca astazi,un meci foarte simplu din punctul meu de vedere,este din LaLiga unde At Madrid joaca impotriva lui Elche,o echipa mult mai slaba, din orice punct de vedere.

Ambele echipe vin dupa o victorie in cupa,ambele castigate in deplasare.

Totusi in ultimele 5 meciuri disputate,oaspetii nu au bifat decat o victorie ,predominand mai mult remizele pe cand gazdele au 3 victorii,o remiza si o infrangere acasa la Real Madrid.

In ultimul meci direct,jucat pe teren propriu ,At Madrid s-a impus cu 3-0.

Prin urmare ,voi juca solist pe gazde dar pentru o cota mai mare va recomand si un Over 1.5 la goluri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Leipzig vs Koln
Pronostic:
1
Cota
1.32
Chindia Targoviste vs Arges
Pronostic:
1x
Cota
1.26
At.Madrid vs Elche
Pronostic:
1
Cota
1.23
Cota finala: 2.05
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro