Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.14

BETANO

1.Inter-Spezia

În etapa a 13-a,astazi de la ora 16:00, formația pregătită de Antonio Conte joacă pe teren propriu contra nou-promovatei Spezia.

cota2.ro

Inter a redus la un singur punct distanța față de liderul AC Milan și vine după un succes crucial în lupta pentru titlu, 1-0 cu Napoli. Victoria din etapa intermediară a fost a cincea consecutivă în Serie A, acolo unde vicecampioana Italiei traversează cea mai bună perioadă din acest sezon. 

Cea mai în formă echipă din Serie A în acest moment are motive de optimism înaintea partidei din acest weekend. Cu excepția lui Alexis Sanchez, încă accidentat, Conte are la dispoziție toți jucătorii importanți. În plus, Inter s-a descurcat excelent contra formațiilor nou-promovate în ultimii ani. 

Deși în meciul cu Napoli a avut nevoie de un penalty pentru a luat toate punctele, Inter rămâne echipa cu cel mai bun atac din Serie A. Elevii lui Conte au marcat 30 de goluri în primele 12 etape.

Spezia e pe locul 16, cu 11 puncte, și nu câștigă de 5 etape. În runda trecută, a condus cu 2-0 pe teren propriu în fața Bolognei, dar s-a mulțumit doar cu un punct. Mai mult decât atât, putea termina învinsă, însă Barrow a ratat un penalty în prelungirile partidei. 

Prin urmare,solistul pe gazde este indiscutabil.Eu zic ca merge jucat si la goluri pentru o cota mai mare.

2.Academica Clinceni-Dinamo

Dinamo București are un final de 2020 foarte agitat, atât la capitolul economic, cât și la cel sportiv. Alb-roșiii au și o deplasare complicată pe final de an. Dinamo este pe locul 12, cu 15 puncte.Astazi, de la ora 21:00, bucureștenii joacă pe terenul revelației acestui campionat. Academica Clinceni este pe locul 5, cu 24 de puncte, și va trece sigur în 2021 de pe loc de ”play-off”!

Un meci foarte greu pentru Dinamo mai ales ca  în șase deplasări stagionale din actualul campionat are două victorii și patru înfrângeri. 

Academica a plecat cu 0-0 în de la Poli Iași, ajungând astfel la șapte etape succesive fără înfrângere! Totodată, ilfovenii au două meciuri la rând fără gol primit, ei în prealabil trecând acasă cu 1-0 de FC Argeș.

Până acum, Dinamo și Academica s-au duelat de cinci ori, în ediția 2019-20. În primul duel la nivel oficial, alb-roșiii au câștigat acasă cu 4-2, iar apoi, în retur, ilfovenii i-au ținut în șah (2-2). În faza a doua a campionatului trecut, Academica a învins neașteptat,un 1-0, în ”play-out”, pentru ca dinamoviștii să se revanșeze în Ilfov (3-1).

Să mai adăugăm că în martie 2020, Dinamo a trecut greu acasă de Clinceni, 1-0 în Cupa României.

Prin urmare,cum am mai zis,meciul este unul foarte greu pentru Dinamo asa ca nu voi juca vreun solist ci voi alege doar o varianta la goluri.Ma gandesc ca pana in minutul 80,Dinamo va inscrie cel putin o data.

3.Porto-Nacional

In Primeira Liga,in Portugalia,incepand cu ora 22.00 avem o infruntare intre ocupanta locului 3 Porto si ocupanta locului 12 Nacional.Dupa 9 etape,Porto are 19 puncte si este la 2 puncte de a doua pozitie ,de Benfica,iar Nacional are 10 puncte,doua peste linia rosie.

Din punct de vedere al formei.gazdele stau mult mai bine,vin dupa 4 victorii consecutive pe cand oaspetii dupa doua infrangeri consecutive.

E de retinut faptul ca ultimele 5 meciuri directe au fost castigate la scor de catre gazde.Au inscris 22 de goluri si nu au primit decat unul.

De aceea voi juca si acest meci destul de simplu.Nu cred ca vom avea parte de vreo surpriza si prin urmare o sa joc solist pe gazde.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Inter vs Spezia
Pronostic:
1
Cota
1.25
Academica Clinceni vs Dinamo
Pronostic:
Dinamo gol pana in min 80
Cota
1.38
Porto vs Nacional
Pronostic:
1
Cota
1.24
Cota finala: 2.14
Profit: 11.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro