Ponturi Pariuri Fotbal Manchester Utd vs Leeds

BETANO

Manchester Utd vs Leeds

Anglia, Premier League

cota2.ro

20.12.2020


Diavolii roșii întâlnesc în aceasta seara un adversar care nu ii va mai putea permite sa întoarcă un eventual rezultat negativ de cel puțin 2 goluri. Echipa lui Ole Gunnar S. a devenit specialista în astfel de meciuri, reușind sa revin ain partea a doua a meciului, reușind sa câștige cele 3 puncte. Insa acest lucru nu a funcționat pentru calificarea în fazele următoare ale UCL, iar antrenorul gazdelor a spus ca are nevoie de o reconstrucție și de o mai mare atenție în fazele de apărare. Oricum el a precizat asta de când a sosit de la echipa, însă nu a gasit rețeta câștigătoare.

Leeds trece printr o perioada bună, în ultimul meci câștigand la 3 goluri diferența în fata lui Newcastle și poate fi un adevărat ghimpe pentru diavoli. Cu privire la performanta din jocurile din deplasare, Leeds s a impus în ultimele 5 jocuri de 3 ori fără sa primească gol și în fata unor echipa mai sus clasate de aceasta, e vorba de Everton și Aston Villa.


Leeds ca juca doar fără fundașul titular de doar 24 de ani, germanul D. Kohn, iar diavolii nu se vor putea baza pe Cavani, care este incert din cauza unor probleme musculare.

Man Utd a investit enorm în jucători scumpi care sa împiedice adversarii sa înscrie, însă nu au reușit sa faca acest lucru. Au 19 goluri primite în cele 12 etape jucate și cred ca e un semn de întrebare pentru Ole Gunnar și formația.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Manchester Utd vs Leeds
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro