Ponturi Pariuri Fotbal Burnley vs Wolves

BETANO

Burnley vs Wolves

PREMIER LEAGUE, Anglia

cota2.ro

21.12.2020


Wolves a reușit o victorie importanta în fata londonezilor de la Chelsea, care a trimis cel mai bun prim 11 pentru a obține cel puțin un punct. Degeaba, fără atacantul Jimenez, accidentat, Wolves a făcut o partida spectaculoasa în care Podence l a ironizat în mai multe ipostaze pe jucătorul adus de la Leverkusen, Kai Havertz, prins pe poziții greșite de fiecare data când voia sa il deposedeze pe portughezul de 25 de ani din atacul lupilor.

Wolves a trecut prin 2 etape grele, infrangeri cu Aston Villa și cu Liverpool, iar victoria cu Chelsea a venit ca un dus rece, motivând intreaga echipa, dar și pe fanii acestora.

Burnley se afla pe loc de retrogradare, încercând fără rezultat sa înscrie și sa obțină puncte. În ciuda prestație slabe în aceste prime etape, Burnley ne a surprins prin victoria contra tunarilor și prin egalul contra celor de la Everton, reușind sa aibă o singura înfrângere în ultimele 5 etape.


Lupii sunt motivati cu chef de joc fără accidentari importante și recente, care momentan nu mai resimt lipsa lui Jimenez din atac. Gazdele de azi, deși au doar o infrnagere în ultimele jocuri, stau rău în atac, cu doar 6 goluri marcate în cele 13 etape, o medie de sub 0.5 goluri marcate în meci.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Burnley vs Wolves
Pronostic:
Wolves marchează în primele 70 de minute
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro