Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.03

Superbet

Valladolid vs Barcelona

Spania, LaLiga

cota2.ro


Barcelona se va deplasa la Valladolid fără Ansu Fati, Sergio Roberto și Pique, echipa clasata pe loc retrogradabil care a inceput intr un mod execrabil sezonul. Cu doar 14 puncte în cele 24 etape poate spera decât la o înfrângere blândă din partea catalanilor.

Barcelona a trecut peste înfrângerea contra lui Juve, cu o victorie in fata liderului din Laliga, Sociedad și azi acest adversar, oarecum facil sa ii ofere acelasi nr de puncte pe care i le a oferit liderul ligii.


Cluj vs Craiova

România, liga1


Derby între locurile 2 și 3. Cluj e doar la un punct distanta în spatele oltenilor, însă vine tare din spate cu victorii în fata echipelor tari din campionat, precum Fcsb.

Oltenii au încetat în fata ros-albastrilor acasă fără măcar sa marcheze, iar astăzi au mai mult de rezistat în deplasare, decât sa spere la victorie în fata clujenilor, care cu greu cedează un gol.


Valencia vs Sevilla

Spania, Laliga


Sevilla pleacă ca favorita în deplasare la Valencia, meci care a promis puțin spectacol, 6 din ultimele 7 fiind sub 2.5 goluri.

Valencia are o misiune dificila. Au probleme serioase în fazele defensiva, încasând cel puțin un gol / meci, iar Sevilla are 5 victorii consecutive în ultimele 5 deplasari.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Valladolid vs Barcelona
Pronostic:
Psf 2
Cota
1.30
Cluj vs Craiova
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.25
Valencia vs Sevilla
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.25
Cota finala: 2.03
Profit: 4.12
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro