Ponturi Pariuri Fotbal Pisa vs Chievo

BETANO

Pisa vs Chievo Verona

Serie B, Italia

cota2.ro


Am ales sa merg pe cartonase la acest meciuri, pariind la betano, acolo unde îmi convin cotele. Și acum sa va explic situația alegerii acestui pronostic:


Pisa și Chievo ocupa locurile 9, respectiv 10 ale ligii secunde din Italia, fiind 2 puncte diferența între ele, iar ultimele 2 confruntări directe s au incheiat la egalitate, 1-1, respectiv 2-2.

Serie B este foarte dezechilibrata momentan, iar multe echipe slabe nu și găsesc locul în aceasta liga.

Arbitrul Alberto Santoro va fi centralul care va arbitra acest meci. Deși ultimul meci s a lasat cu multe cartonase galbene, chiar și eliminări, italianul este mai blând din punct de vedere al acordării avertismentelor, având o medie de 3.2 cartonase galbene pe meci. Surprinzător și Chievo, echipa care rupea tot în serie A, s a cumințit și are o medie de doar 1.8 cartonase galbene pe meci, ocupând liniștita locul 1 în topul echipelor fair-play.

Pisa în jocurile de acasă e și ea cuminte din acest punct de vedere, iar per total au o medie de doar 2.5 cartonase galbene pe meci.

Ar fi contra vântului ca în meciul în care ocupate locul 1 în topul echipelor fair play și cu cel mai cuminte arbitru la centrul terenul sa iasă un măcel, însă pronosticul nostru capătă o încredere destul de mare.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Pisa vs Chievo
Pronostic:
Sub 5.5 cartonase
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro