Ponturi Pariuri Fotbal Sheffield United vs Everton

Superbet

Sheffield United vs Everton

Anglia, Premier League

cota2.ro

BOXING DAY - 26.12.2020


Managerul lui Everton, Carlo Ancelotti, pare să fie nevoit să găsească încă o altă modalitate de a câștiga, în timp ce se pregătește să rămână fără cei doi jucatori de creație principali, Richarlison și James Rodriguez în deplasarea de la Sheffield United.


Richarlison urmează sa stea cateva etape sub supraveghere medicale după ce a incasat o lovitură puternică la cap în înfrângerea din sfertul de finală din Cupa Carabao împotriva Manchester United, în timp ce Rodriguez va rata un al cincilea meci succesiv cu o problemă la gambă. Everton a părut epuizată in intalnirea din cupa cu diavolii de la Manchester, mai ales ca au avut adversari extrem de importanti pe care i-a invins rand pe rand.

Astfel ca inaintea meciului din cupă a obtinut 9 puncte din 9 posibile, castigand in fata lui Leicester, Chelsea si Arsenal, reusind sa incaseze doar 1 gol in toate aceste meciuri extrem de dificile, care au venit consecutiv.

E enormă performanta pentru Ancelotti, care spune ca va adopta defensiv aceasta intalnire din cauza problemelor de lot pe care le are.


Sezonul acesta este deja compromis pentru gazde, avand doar 2 puncte in cele 14 etape, fiind lanterna rosie a Premier League, etape in care a reusit sa marcheze doar 8 goluri si sa primeasca alte 25.


Sheffield nu mai are nimic de pierdut, dar ne putem baza pe faptul ca unii jucatori din echipa vor incerca sa impresioneze in jocurile ramase pentru a putea pleca cat mai repede de la club, către o echipa mai in forma.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sheffield United vs Everton
Pronostic:
Sub 3 goluri (handicap asiatic)
Cota
1.45
Cota finala: 1.45
Profit: 0.45
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro