Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.89

BETANO

1.Brighton-Arsenal

Arsenal caută a doua victorie consecutivă astazi de la ora 20:00, în partida pe care o va susține în deplasare pe terenul echipei Brighton, în cadrul etapei a 16-a în Premier League. Cele două echipe sunt vecine de clasament, pe locurile 15-16, „tunarii” având un avans de patru puncte.

cota2.ro

Din punct de vedere al formei :

  • Brighton: D D D L L
  • Arsenal: W L L D L

Observam ca Brighton vine dupa 3 remize consecutive iar Arsenal dupa 2 infrangeri si o victorie mare acasa impotriva lui Chelsea.

Față de Brighton, londonezii au mai multe soluții pentru a face o rotație a jucătorilor în această perioadă aglomerată. Prospețimea fizică va fi un factor important probabil și la această întâlnire.

Pe „Amex Stadium”, Arsenal încearcă să obțină a treia victorie a sezonului în deplasare, după cele cu Fulham (3-0) și Manchester United (1-0). Și are nevoie și acum de cele trei puncte, pentru a elimina eticheta care nu o onorează deloc în această perioadă, adică o echipă care luptă pentru evitarea retrogradării. Prin urmare o sa merg o dubla pe oaspeti.

2.Benfica-Portimonense

In Portugalia,in Primeira Liga,incepand cu ora 20.00 in etapa cu numarul 11 avem o infruntare intre doua echipe foarte diferite din orice punct de vedere.In primul rand din punct de vedere al formei:

  • Benfica: L W W W D
  • Portimonense: D L W L L

In ultimele 5 meciuri directe,oaspetii au castigat doar o data ,un 2-0 in 2019 in rest numai infrangeri la scor.Exceptie face ultima intalnire unde oaspetii au reusit sa revina de la 2-0 si scoata o remiza.

In clasament,Benfica ocupa pozitia a treia cu 24 de puncte iar Portimonense ultima pozitie cu doar 8 puncte.

Pentru mine meciul este unul foarte simplu si de aceea voi merge solist dar si un over la goluri.Cred ca Benfica va inscrie in ambele reprize.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Brighton vs Arsenal
Pronostic:
X2
Cota
1.35
Benfica vs Portimonense
Pronostic:
1 & P1.5g/meci
Cota
1.40
Cota finala: 1.89
Profit: 5.34
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro