Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.75

Superbet

1.Tottenham-Leeds

Tottenham caută să pună capăt unei serii de patru partide fără victorie in Premier League, cea mai slabă din acest sezon, după 1-1 cu Crystal Palace (deplasare), 1-2 cu Liverpool (deplasare), 0-2 cu Leicester (acasă) și 1-1 cu Wolves (deplasare). Două absențe are Jose Mourinho, nu se poate baza pe Gareth Bale și Giovani Lo Celso, ambii accidentați. 

cota2.ro

Leeds United, în schimb, a intrat în viteză după un 2-6 cu Manchester United înainte de Crăciun, iar în ultimele două runde a obținut maximum de puncte. După un 1-0 cu Burnley, în urma unui joc în care a fost mai prudentă decât de obicei, trupa lui Marcelo Bielsa a redevenit echipa-spectacol și a câștigat cu scorul de 5-0 pe terenul celor de la West Bromwich. 

Leeds United a disputat opt meciuri pe teren străin până acum și a câștigat 50% din punctele puse în joc, având patru victorii și patru eșecuri. În toate cele patru jocuri pierdute în deplasare, echipa lui Bielsa a încasat cel puțin câte trrei goluri, cu Liverpool, Crystal Palace, Chelsea și Manchester United.

Prin urmare ,ma astept la un meci deschis,cu multe ocazii si de ce nu,cu multe reusite.Pronosticul meu pentru acest eveniment va fi un Combo la Superbet.

2.Karmiotissa-AEL Limassol

Al doilea meci de pe bilet il voi juca 2 solist pentru ca mi se pare safe avand in vedere ca intalnim doua echipe foarte diferite.

AEL Limassol se afla pe locul 2 in clasament cu 31 de puncte iar Karmiotissa pe locul 12 cu 14 puncte.

Cand am zis foarte diferite m-am referit in primul rand la forma prin care trec.Gazdele in ultimele 5 meciuri nu au reusit decat o victorie pe cand oaspetii au 4 victorii si doar o remiza un 1-1 in deplasare.

In meciurile directe,cel putin in ultimele 5 ,AEL s-a impus de fiecare data si majoritatea castigate la scor de curtea scolii.

De aceea am zis ca mi se pare safe pronosticul meu .

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Tottenham vs Leeds
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.25
Karmiotissa vs AEL Limassol
Pronostic:
2
Cota
1.40
Cota finala: 1.75
Profit: 5.25
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro