Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.04

BETANO

1.Swansea-Watford

In runda 23,in Championship,incepand cu ora 17.00 pe Liberty Stadium avem un meci foarte interesant intre doua echipe foarte apropiate in clasament.

cota2.ro

Gazdele inaintea acestei partide se afla pe pozitia a treia cu 40 de puncte iar oaspetii pe pozitia a cincea cu 37 de puncte.

Din punct de vedere al formei:

  • Swansea: D W W L W
  • Watford: W L D W W

In ultimele 5 meciuri directe,Watford s-a impus de 3 ori iar Swansea o singura data.In ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu ,Swansea a reusit sa castige 2 si in 3 a remizat.

Voi merge o dubla pe gazde pentru ca au sansa in seara asta sa urce pe locul 2 dar pentru o cota mai mare v-as recomanda si un X.Meciul cu siguranta va fi unul foarte echilibrat.

2.Real Madrid-Celta Vigo

Cele mai în formă două echipe ale finalului de 2020 se întâlnesc în derby-ul primei runde din 2021 in LaLiga. Real Madrid și Celta, ambele cu câte cinci victorii și o remiză în ultimele șase etape, se înfruntă in seara asta de la ora 22:00.

Baietii lui Zidane n-au reușit să țină pasul cu rivala Atletico, încheind anul doar cu o remiză, 1-1 cu Elche, și rămânând la două puncte în spatele liderului. Elche a fost a doua nou-promovată care a făcut-o pe Real Madrid să piardă puncte în acest sezon. Ca să nu piardă și mai mult elan în duelul cu formația lui Simeone, Real Madrid are nevoie de victorie în duelul cu galicienii, aflați în vârf de formă.

Galicienii sunt cu totul altă echipă de la schimbarea antrenorului, argentinianul Eduardo Coudet făcând minuni de la sosirea sa: șapte meciuri la rând fără eșec, în toate competițiile. Așa a ajuns Celta de pe ultima poziție până pe locul 8 în doar șapte etape și acum luptă pentru un loc de cupe europene. 

La ultima vizită pe terenul lui Real Madrid, Celta a reușit o remiză, 2-2. A fost primul punct reușit de galicieni după patru victorii la rând a echipei lui Zidane. 

Prin urmare, ma astept la un meci foarte greu pentru gazde dar pana la final eu zic ca vor castiga cele 3 puncte.Pentru acest eveniment am ales un PsF1.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Swansea vs Watford
Pronostic:
1X
Cota
1.44
Real Madrid vs Celta Vigo
Pronostic:
PsF1
Cota
1.42
Cota finala: 2.04
Profit: 5.20
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro