Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.49

Superbet

1.Inter-Crotone

Inter și Crotone joacă în primul meci al anului în Serie A,astazi de la ora 13:30, în deschiderea etapei a 15-a. 

cota2.ro

Se vor afla față în față a doua clasată, formația cu cel mai bun atac al campionatului (34 de goluri marcate), și penultima echipă din clasament, care are cea mai slabă ofensivă (13 goluri înscrise, la fel ca Parma) și a doua cea mai slabă apărare (29 de goluri primite). 

În ciuda dezechilibrului istoric și din actuala ierarhie, bilanțul duelurilor directe din Serie A este unul echilibrat: două victorii pentru Inter, una pentru Crotone și un rezultat de egalitate.

Vicecampioana Italiei vrea să înceapă noul an cu o victorie, care ar fi a opta consecutivă în campionat.

Oaspetii merg la Milano în cel mai bun moment al sezonului pentru ei. Crotone a câștigat ultimul meci din 2020, 2-1 cu Parma, și a strâns 7 puncte în ultimele 4 etape.

Pont: Voi juca simplu 1 solist pentru ca Inter are sansa de a urca pe prima pozitie si pentru ca este intr-o forma mult mai buna fata de adversara ei.

2.Alaves-At.Madrid

Atletico Madrid a intrat în anul 2021 de pe prima poziție,sperand la un titlu național din nou după șapte ani. Formația lui Diego Simeone este pe prima poziție înaintea rundei a 17-a, cu 35 de puncte stranse după numai 14 partide disputate. Astazi de la ora 17.15, Atletico merge la Vitoria,o echipa care se afla la jumatatea clasamentului in LaLiga.

Inaintea acestei partide ,Madrid a cazut o pozitie din cauza victoriei de aseara a Realului asa ca meciul pentru este foarte important.Este obligata sa castige pentru a urca din nou pe prima pozitie.

De retinut ca in meciurile directe,cel putin in ultimele 5 ,Madrid s-a impus de 4 ori si ca de regula nu produc foarte multe goluri.

Prin urmare o sa merg o dubla pe oaspeti dar si un under la goluri.

3.Huesca-Barcelona

Dacă vrea să mai revină cu șanse serioase în lupta pentru titlu, Barcelona nu mai are voie să irosească puncte în fața formațiilor mai slab cotate. Catalanii au terminat anul 2020 cu un egal , 1-1, chiar acasă cu Eibar, iar astazi de la ora 22:00, sunt obligați să învingă pe lanterna rosie pe Huesca.

Menajat de sărbători, Messi revine în primul 11, asemeni lui Jordi Alba. În schimb, Coutinho s-a accidentat și s-a alăturat listei de indisponibili care îi mai conține pe Pique, Ansu Fati și Sergi Roberto.

Huesca antrenată de Michel nu are cifre chiar atât de slabe, în ciuda faptului că are un singur triumf stagional. Este de notat că aragonezii au cele mai multe remize în acest sezon de La Liga, nu mai puțin de nouă la număr.

Pont: Chiar daca joaca in deplasare voi juca fara discutie 2 solist.Barcelona este obligata sa castige cele 3 puncte.

4.Porto-Moreirense

Si ultimul meci de pe bilet vine din Portugalia ,acolo unde Porto pe teren propriu intalneste o echipa mult mai slaba pe Moreirense.Mult mai slaba valoric si din punct de vedere al formei.

In ultimele 5 meciuri disputate,Porto are numai victorii pe cand Moreirense doar o victorie predominand in rest remizele.

In clasament,Porto se afla pe pozitia a treia cu 25 de puncte iar Moreirense pe pozitia a opta cu 13 puncte.

Pentru mine este destul de clar deznodamantul asa ca o sa merg din nou solist acest eveniment.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Inter vs Crotone
Pronostic:
1
Cota
1.20
Alaves vs At.Madrid
Pronostic:
X2 si 0-4 g/meci
Cota
1.20
Huesca vs Barcelona
Pronostic:
2
Cota
1.42
Porto vs Moreirense
Pronostic:
1
Cota
1.22
Cota finala: 2.49
Profit: 11.92
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro