Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.79

Superbet

1.Zamora-Villarreal

Incepand cu ora 20.00,In Spania,in Copa del rey avem o intalnire simpla din punctul meu de vedere,o infruntare intre doua echipe foarte diferite.Zamora din Secunda Division B intalneste locul 4 din LaLiga,o echipa mult mai valoroasa.

cota2.ro

Din punct de vedere al formei:

  • Zamora: W D W L L
  • Villarreal: W L D W W

Meciuri directe nu avem,este pentru prima data cand se gasesc asa ca din acest punct de vedere nu avem statistici.

Zamora,in ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu,a remizat o data,o data a fost invinsa si de trei ori a invins.Aceleasi cifre le are si Villarreal in meciurile jucate in deplasare.

Ca pronostic voi merge solist pe oaspeti pentru ca au o mai mare experienta si pentru ca au un lot mult mai valoros.

2.Tottenham-Brentford

Tottenham și Brentford se înfruntă astazi de la 21:45, în prima semifinală din Cupa Ligii. Disputa are loc într-o singură manșă. Brentford este singura semifinalistă care nu activează în Premier League.

Jose Mourinho își dorește să joace finala în această competiție, astfel că ar putea trimite în teren un prim 11 destul de solid, din care nu vor lipsi foarte probabil Kane și Son. Pentru Tottenham urmează duminică un meci în FA Cup cu Marine FC, adversară din liga a 8-a, astfel că managerul portughez își va permite atunci să odihnească toți titularii.

Din punct de vedere al formei sportive, gazdele vin după un meci destul de bun cu Leeds United, câștigat cu scorul de 3-0. Kane și Son s-au aflat din nou pe lista marcatorilor.

Brentford susține primul meci oficial din 2021 si va incerca să ajungă în premieră într-o finală, fiind într-o ascensiune continuă în ultimii 2 ani. Având în vedere importanța momentului, Brentford va alinia, probabil, cel mai bun 11 avut la dispoziție.

Pont: Si acest meci il voi juca solist.Joaca acasa ,asa ca este obligata sa se califice mai departe.





Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Zamora vs Villarreal
Pronostic:
2
Cota
1.25
Tottenham vs Brentford
Pronostic:
1
Cota
1.43
Cota finala: 1.79
Profit: 4.74
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro