Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.79

Superbet

1.Nacional-Sporting

Sporting deschide runda a 13-a din prima ligă portugheză astazi incepand cu ora 20:30 pe Nacional Madeira. Alb-verzii sunt lideri la zi, cu 32 de puncte, cu patru mai multe decât rivalele FC Porto și Benfica. Gazdele au un meci mai puțin disputat și sunt pe locul 9, cu 13 puncte.

cota2.ro

Ultima dată când cele două s-au întâlnit a fost în ediția 2018-2019 din Primeira Liga, când Sporting a câștigat acasă cu 5-2, iar în retur s-a impus cu 1-0. Sunt 18 meciuri la rând în toate competițiile în care Nacional nu a reușit să treacă de alb-verzi. Ultimul triumf oficial al alb-negrilor contra lui Sporting Lisabona datează din 27 februarie 2011, 1-0, pe teren propriu.

Din punct de vedere al formei:

  • Nacional: W W L L L
  • Sporting: W W W W W

Dupa cum se observa ambele vin dupa victorii asa ca trebuie sa ne asteptam la un meci spectaculos dar cred eu ca foarte echilibrat.Prin urmare nu ma astept ca oaspetii sa inscrie foarte multe goluri si de aceea am ales varianta de mai jos(oaspetii inscriu maxim 1 gol in prima repriza si maxim 2 goluri in a doua repriza).

2.Braga-Maritimo

Ramanem tot in Portugalia si vom juca din nou un meci foarte echilibrat.Braga intalneste pe teren propriu echipa de pe locul 8,pe Maritimo ,o echipa pe care a invins-o mai mereu la limita(cel putin in ultimele 5 intalniri).Meciul se joaca pe Estadio Municipal de Braga incepand cu ora 23.00.

Din punct de vedere al formei:

  • Braga: L W W W W
  • Maritimo: D W W W L

In ultimele 5 intalniri directe,Braga s-a impus de 2 ori iar Maritimo o singura data.Insa pe teren propriu,cel putin in ultimele 5 ,Braga a reusit sa castige 4 si doar o data a remizat.

Ma astept ca Braga sa nu piarda meciul si mai cred ca ambele echipe vor reusi sa inscrie.Prin urmare voi merge un combo la Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Nacional vs Sporting
Pronostic:
I00-1 & II00-2
Cota
1.00
Braga vs Maritimo
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.38
Cota finala: 1.38
Profit: 2.28
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro