Ponturi Pariuri Fotbal Aston Villa vs Liverpool

Superbet

Aston Villa-Liverpool

Aston Villa și Liverpool se înfruntă in seara asta de la ora 21:45, într-un meci din turul 3 în FA Cup. Este prima confruntare între cele două formații după acel șocant 7-2 de la începutul lunii octombrie, în Premier League. 

cota2.ro

Aston Villa are un sezon peste așteptări, chiar dacă a pierdut în primul meci din 2021, scor 1-2 pe terenul echipei Manchester United. 

După 17 etape în Premier League, Aston Villa este pe locul 8, dar are și două jocuri mai puțin disputate. 

De cealalta parte,Liverpool în ultimele zile, a obținut doar două puncte în trei jocuri, după 1-1 cu West Bromwich, 0-0 cu Newcastle și 1-0 cu Southampton, rezultate în urma căreia a pierdut tot avantajul din campionat, fiind egalată de Manchester United.

  • Aston Villa: L D W W D
  • Liverpool: L D D W W

Ultimul meci eliminatoriu între cele două echipe a fost în decembrie 2019, în Cupa Ligii. Aston Villa s-a impus atunci cu 5-0. „Cormoranii” au avut în același timp Campionatul Mondial al cluburilor, astfel că au aliniat echipa de tineret.

În general, meciurile dircete din ultimii ani au avut foarte multe goluri. Patru din cele mai recente șase jocuri au avut 5+ goluri la total.

Prin urmare,ma astept la un meci foarte interesant si cu multe reusite.De aceea aleg sa merg o varianta la goluri pe gazde.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Aston Villa vs Liverpool
Pronostic:
Aston Villa P0.5g/meci
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 5.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro