Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.32

BETANO

1.Benevento-Atalanta

Duelul dintre cele doua incepand cu ora 16:00, din runda a 17-a se anunță ca fiind una dintre cele mai interesante ale etapei. Ambele grupări se mândresc cu un traseu bun în ultima perioadă. Gazdele sunt situate pe locul 10, cu 21 de puncte din 16 meciuri, un bilanț bun pentru al doilea sezon petrecut în Serie A, în vreme ce bergamezii, cu doar 15 jocuri bifate până acum, au 28 de puncte și sunt pe locul 7.

cota2.ro

În celelalte două dueluri directe jucate deocamdată în Serie A, Atalanta s-a impus cu 1-0 acasă, respectiv cu 3-0 în deplasare, în stagiunea 2017/18.

Ambele echipe vin dupa o victorie iar in ultimele 5 meciuri disputate:

  • Benevento: W L W W D
  • Atalanta: W W D W D

Sunt doua echipe care inscriu meci de meci asa ca voi merge pe o varianta la goluri.

2.Leverkusen-Bremen

Fata de meciul de mai sus,aici intalnim doua echipe care vin dupa meciuri nu tocmai reusite.Leverkusen vine dupa doua infrangeri consecutive iar Bremen dupa o infrangere pe teren propriu,un 0-2 in fata lui Union Berlin.

Din punct de vedere al formei:

  • Leverkusen: L L W W W
  • Bremen: L W W L L

Un lucru de retinut este faptul ca in meciurile directe s-au inscriu foarte multe goluri.In ultimele 4 infruntari s-au inscris numai putin de 21 de goluri.

Asa ca pronosticul meu pentru acest meci va merge tot pe goluri.

3.Leipzig-Dortmund

Si ultimul meci de pe bilet tot la goluri il voi juca.Leipzig și Borussia Dortmund se întâlnesc astazi de la ora 19:30 în cel mai atractiv meci al startului de an în Germania. Partida de pe Red Bull Arena, din etapa a 15-a din Bundesliga are o miză uriașă pentru ambele formații, care se află în Top 4. 

Leipzig se afla pe pozitia a doua cu 31 de puncte iar Dortmund pe pozitia a patra cu 25 de puncte.Meciule este foarte important pentru ca oaspetii ar putea egala pe Leverkusen la puncte iar gazdele sa urce pe prima pozitie ,in cazul unei victorii.

In ultimele 5 meciuri directe doar intr-un singur meci nu s-au inscris 2 goluri si de aceea aleg si in acest meci aceasta varianta.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Benevento vs Atalanta
Pronostic:
P2.5g/meci
Cota
1.50
Leverkusen vs Bremen
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.24
Leipzig vs Dortmund
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.25
Cota finala: 2.32
Profit: 10.56
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro